torsdag 26 januari 2012

Torsdag 26/1-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte så bra. Vaknade ett antal gånger under natten och så även på morgonen, så inget vidare sömn inatt. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Drog då igång musikdatorn med men gick inte på den förrän efter lunch. Jag var rätt seg så jag la mig fram till ett då det var lunch. Sedan till två tiden så gick jag igång med musiken, körde idag fram till tre tiden. Så mer? Jo efter detta så pillade jag lite med datorn och låg på sängen kände mig inte helt pigg som jag sa innan. Men när klockan slog fyra så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på lite av varje idag när jag åt slutade på mythbusters men det var gammat avsnitt. Så mer? Seg dag idag fick inte så mycket gjort idag heller men en okey dag ändå. Imonn så är det tvätt som gäller sedan skall jag ut och handla lite med. Behöver nya skärbrädor och nytt durkslag sedan får vi se om det blir mer än detta. Skulle nog köpa omega3 och vitaminer med men vet inte om jag har råd. Vi får se vad jag gör imonn. Så mer? Jo jag vann 22 spänn igår med skall lägga detta på lotto till söndag tänkte jag. Mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men jag skippade sista på gå bandet fick ett band som stannade stup i kvarten så jag orkade inte köra klart idag. Men annars så gick det bra att träna idag.

ROMAN: Ja till lördag så skall jag köra igen hoppas då att jag sover bra bara. Tummarna för det tack.

MUSIK: Ja la lite mer text idag och hittade sida för rim med kom inte på nått idag men hittade sida på internet. (finns på twitter om ni vill se) så jag kom på rim tillslut ändå. Men det blev bara en vers idag men alltid nått efter kass natt. Så jag är ändå nöjd med denna punkt.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: