onsdag 4 januari 2012

Onsdag 4/1-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade nog inte som jag skulle igår för jag vaknade igen till åtta idag. Försökte då somna om men det gick inte så jag gick upp till nio tiden och fick i mig frukosten. Efter detta någon gång till tio tiden så la jag mig igen och lyckades nog somna en stund för jag kom ur sängen till tolv tiden. Då gick jag igång med romanen, körde den idag fram till två tiden. Så efter detta så har jag pillat lite med datorn och kommit på vilka filmer jag vill se jag fick googla resident evil trean är degeneration och fyran är afterlife sedan kommer femman retibution som sista men den är inte ute ännu. Såg tvåan men inte mer sedan så jag skall ta en dag och se om jag inte kan få fram den i butik trean och fyran. Så mer än detta då? Ja fick en gratis film från SF-anytime idag som jag kan se en dag. Allt ni skall göra är att gå upp och like dem på facebook så får man gratis film. Så mer? Så till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och såg på lite serier idag men det var gammalt. Tänkte jag skulle se filmen på SF men tänkte tar den en annandag kanske till söndag ser jag nått om jag inte spelar spel då vi får se hur det blir. Mer då? Seg dag idag fick inte bra sömn men fick ändå gjort det jag skulle göra så okey då. Ville inte vakna så tidigt men inget jag kan göra åt det. Mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mer lite piggare då hoppas jag. Jo det är ju lotto idag så jag räknar med era tummar idag så skall jag kunna få lite iallafall ingen storvinst för de har inte ringt.

TRÄNING: Ja skall packa idag efter bloggen sedan skall jag köra igen så får vi se hur det går med det då.

ROMAN: Ja idag kom jag igång till sist ändå körde idag en timme 45 minuter men ett par pauser där emellan.

MUSIK: Så imonn om jag inte redan har fått svar så måste jag ringa till kursen och höra varför jag inte fått svar ännu. Men sedan så skall jag nog börja på nya låten med får se hur det går då.

Japp lotto så lite stålar skulle sitta gott idag, ni får veta på twitter eller imonn till bloggen om det inte var nått. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: