lördag 7 januari 2012

Lördag 7/1-2012 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan så där under natten fram till elva tiden. Men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden då jag fick i mig frukosten. Efter detta så la jag på sängen ett tag var rätt seg idag med. Men till halv ett tiden så drog jag igång med romanen, körde idag fram till två tiden. Så jag la ner för dagen och la mig igen på sängen. Men till tre tiden så gick jag igång med träningsmaten efter detta la jag mig igen på sängen. Låg ända fram till fyra innan jag kom igång med storstretchen, så stretchade sedan middag på det. Hade idag karréer med ris och pepparsås såg på en film med idag om ett tåg som skenade. Rätt okey men det mesta på play är inte mycket att ha något finns det att se ändå. Så mer? Seg dag inte så mycket när jag kom upp men sedan har sovit kass ett bra tag nu måste komma bra sömn nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då.

TRÄNING: Ja extra seg stretch idag men jag fick den gjord iallafall kändes inte som det efter jag var klar med träningsmaten. Fick ont i nacken med efter träningen tog tablett till åtta tiden.

ROMAN: Ja körde en runda idag och det gick rätt bra även om jag var trött idag.

MUSIK: Nä inget här idag.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter om det kom ett samtal annars tills måndag om det inte blev nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: