söndag 15 januari 2012

Söndag 15/1-2012 20:04

DAG: Japp natt  igen då ja, somnade till ett två tiden och sov sedan rätt okey men när jag vaknade så hade jag lust att ligga kvar. Klockan var då elva men gick upp ändå för att hinna med allt idag. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag mig och gick loss på hemsidan, så om ni inte såg detta så var det samma lista på MixMegapol förra vecka som det var 51 52 de har alltså inte uppdaterat inte heller idag. Så men på spotify sidan var det 129 130 och på startsida var det 157 158. La också upp det på twitter och på facebook. Så efter detta så tog jag en film på SF-Anytime idag och det var kass så det var tur att den var gratis. Jag såg Conan den var en timme och fyrtiosju minuter för lång, fan vad seg den var, och jävligt kass. Så mer? Efter detta så satte jag mig med nytt spel på facebook castleville har spelat detta utan att fylla på pengar men har inte nog med vänner så jag kan komma förbi vissa grejor. Så skall se om jag inte gör en insats till slutet av månaden, så jag kommer förbi dessa grejor ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Tummarna tack.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Men jag tror det är öppet hus så det kommer vara smock fullt imonn. Men jag kanske klarar mig eftersom jag nu är snabb.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag gå loss idag jo glömde säga det här uppe läste idag med nu är jag nära slutet på boken vi får se hur det går. Den jag läser alltså…

MUSIK: Ja skall imonn lägga till text så kanske jag kan få klart denna låt med. Har inte fått svar från kursen kommer inte förrän till en vecka innan start.

Japp lotto idag lite stålar vill jag ha så det räcker till en musikdator, ni får veta på twitter eller så imonn till bloggen. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: