tisdag 10 januari 2012

Tisdag 10/1-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade bra igår runt ett två tiden nått sånt. Sov sedan rätt bra fram till morgonen då jag vaknade ett antal gånger men lyckades somna om igen. Men till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta till tolv tiden så drog jag igång med romanen. Eftersom jag kom igång tidigt idag så var jag klar redan till halv två tiden. Då tänkte jag dra i mig en mjukis men såg då att jag inte hade banan så jag fick vänta. Så till två halv tre så drog jag till ICA och köpte lite banan och lite annat hem. När jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och satte igång med maten på samma gång. Hade idag köttbullar och pommes och ketchup men jag hade ätit lite godis innan så det var inte så gott idag men det gick ner ändå. Har dåligt med stålar men köpte ändå en påse med godis hem idag. Inte så smart men ibland får man ha lite gött mos. Så såg på min serie idag när jag åt med en serie som jag började med för ett litet tag sedan gick igång igen nu efter jul uppehållet. Så sedan fick jag även i mig lunchen och såg då på Discovery lite av och an. Så mer? Bra dag idag hoppas på samma alla dagar när jag tränar brukade bli små kassa när jag tränade så länge men mycket bättre nu: Sedan tar det ett tag med innan jag kan komma in i ny träning då menar jag tiden. Jag har kört fem år nu på denna tiden så ett tag kommer jag kanske sova lite kasst med tillslut så hoppas jag sova bättre efter träningen. Så som jag gjorde idag.

TRÄNING: Ja vi får se om jag kan få till resultat med den nya träningen då men det kommer ta ett bra tag innan detta visar sig. Men det är tungt får se om jag kan byta efter 14-16 veckor eller om jag måste köra längre nu. Men jag skall se om det blir lättare med tiden att lyfta just nu är det tungt men vi får se längre fram hur det känns då.

ROMAN: Ja kom igång tidigt idag och körde mina en och en halvtimme idag och det kändes bra idag. Skall nog kunna få till det iallafall men det måste till mycket om det skall bli bok av det tillslut.

MUSIK: Ja vi får se vad det blir till torsdag men tror det blir text så får vi se hur lång den blir sedan. Jag har vers på 2*16 takter och refräng på 8 takter så det blir nog rätt långt men vi får se hur det blir med det när jag får klar texten till den. Så vi hörs till torsdag.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: