onsdag 11 januari 2012

Onsdag 11/1-2012 20:08

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade till ett trodde jag men måste ha legat längre igår för idag var jag trött när jag vaknade. Kom ur sängen till tolv tiden idag orkade inte upp tidigare idag, så jag tror inte jag somnade till ett utan någon gång till två tre tiden. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 då jag stack till ICA. Sedan hem igen och fick i mig en mjukis och så gick jag igång med maten. Hade idag hamburgare med pommes idag och såg mina serier idag äntligen har House gått igång igen. Sedan kommer allt fler när tiden går mot vår. Så mer? Jo jag la upp nytt årtal på hemsidan igår med glömde säga detta igår la upp på twitter men säger det nu med. Alla sidor har nu 2006-2012 längst ner skulle ha gjort detta redan innan men glömde av det då. Så mer? Lite små kass dag idag trodde att jag hade sovit bra men så var det inte men gick gjort det jag skulle så på det hela en okey dag. Jo så är det lotto idag med ni får veta till twitter eller så imonn om det inte blev nått alls.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja kom igång tillslut idag även om det tog lite emot så fick jag mina en och en halvtimme idag med. Men det är mycket att göra innan jag kan med att skicka in den.

MUSIK: Ja då skall jag gå loss igen imonn då tror det blir mer text och så kanske ett break med. Vi får se vad som händer.

Vi hoppas på lotto idag så återkommer jag imonn till åtta med mera strunt. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: