måndag 16 januari 2012

Måndag 16/1-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt bra inatt men vaknade till sex tiden. (hela tiden sex vad som händer då vet jag inte med brukar vakna då, kan vara grannen som går upp då men jag har inget men vaknar gör jag) Men somnade om igen fram till elva tiden då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan så slog jag igång musikdatorn och körde först fram till ett sedan efter lunch fram till tre tiden. Så efter detta så satte jag mig med spelet ett tag men fan jag försökte köpa till pengar men fan heller det fungerade inte så jag tror jag ger fan i det nu. Så var inte klar med detta förrän till lite i fyra då jag drog till träningen lite sen. Tränade sedan hem och så stretch och middag på detta. Smakade inte bra idag men jag fick i mig nästan allt ändå. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller, men det är ju som vanligt det. Men till onsdag så smäller det till eller hur? Japp. Mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag gick det bra och inget mer att säga idag.

ROMAN: Japp bra sömn så skall jag gå på det igen imonn då. Har inte så mycket kvar att lägga till just nu. Sedan skall jag gå loss på andra omgången, det blir miljöbeskrivningar mm.

MUSIK: Jaha idag fick jag lite gjort ändå men fastande i spelet ett tag med men fick gjort texten klar idag skall till torsdag fila lite på den så skall det nog vara klar sedan.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: