fredag 27 januari 2012

Fredag 27/1-2012 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår men inte som jag ville men dock ändå rätt bra. Sov sedan rätt bra med och till halv tolv så kom jag ur sängen och fick stoppat i allt i tvättkorgen. Så till tolv så drog jag ner och fick in två maskiner sedan upp igen och frukost på det. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle kvart i ett, då det var dags att hänga upp tvätten. Så gjorde jag med och upp igen så var det dags att dra till ICA. Jag glömde ju att dra mitt kort men det gick inte att dra efter så jag fick inte med det alls denna månaden. Så sedan drog jag till apoteket och köpte omega3 och vitaminer sedan till järnhandeln och köpte skärbrädor och durkslag. Ja kan säga att jag idag blåste mer än 500 spänn, skärbrädan kostade 169 spänn då var det två brädor men än då. Hade fått det på ICA för 29 men då var det skit kvalitet så jag tog den dyra ändå. Så när jag kom hem så stack jag ner och kollade tvätten sedan upp och skurade kaklet över diskbänken, så nu är det rent. Nu är det bara diskhon som är kvar hur det nu skall gå för det är illa skitet där med. Så mer? Jo efter detta så stekte jag kycklingen köpte i onsdags filéer som jag då idag stekte. Sedan delade jag dem i två och får då träningslunch för fyra veckor, kostar inte mer än att köpa en hel kyckling och sedan dela. Men då får jag bara för tre veckor nu för fyra. Så jag kommer köra detta plus att jag får mer mat på dessa filéer än på dem från den grillade kycklingen. Så sedan till kvart i fyra så drog jag ner och fick upp tvätten. Sedan var det middag som gällde, hade idag karréer med pommes. Jag fick ta ut ett paket med karréer för det fick inte plats i frysen så jag tog detta idag till middag. Såg på min serie idag när jag åt och sedan lite till på Discovery när jag åt lunch. Imonn så får det bli hamburgare igen så att inte bröden möglar. De håller fram till den 30é så jag måste ta dem nu. Så mer? En bra dag idag rätt bra sömn och så fick jag det jag ville ha när jag var ute och handlade med. Så fick jag rent med i köket nu är det som sagt bara diskhon kvar får ta det en dag. Kanske söndag men då tänkte jag hyra film om inget kommer emellan. Så jag får se när jag hinner med det men jag skall köra när jag får tid så det blir rent en dag. Så mer? Läste lite idag med efter lunchen. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni tittar in då.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch igen då ja, hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra det med.

ROMAN: Ja imonn så skall jag gå på det igen då ja, har tänkt på det idag lite och vet ungefär vad jag skall göra imonn. Jo jag satte mig och läste lite med efter lunchen det är hypnotisören som jag läser nu, han skriver annorlunda än den jag läste innan. Går in på lite för mycket detaljer tycker jag men vi får se vad det blir för över hela intryck sedan när jag har läst den hela.

MUSIK: Ja glömde säga det igår men jag ringde igår om kursen jag tror inte det blir något av med det. De har inte fått nog med anmälningar till den än så får se till nästa vecka. Men jag hoppas jag kan komma in till nästa gång då. Blir väl till augusti då igen annars så vet jag inte vad jag skall göra med denna punkt. Men vi får se vad som händer och fötter.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: