lördag 28 januari 2012

Lördag 28/1-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men vaknade sedan till sex tiden. Låg sedan vaken i en timme innan jag lyckades somna igen, sov sedan fram till elva tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan till ett tiden så drog jag igång med romanen. Körde idag i en och en halv timme, då jag gick på diskhon en runda men körde inte allt idag. Men det går att få bort fick skrapa med en stekspade som har vass kant så gick det att få bort. Skall göra resten imonn efter jag har dammsugit och gjort hemsidan. Så efter detta till fyra tiden så kom jag igång med storstretchen sedan var det middag på detta. Idag hade jag hamburgare skall ta imonn med men då till lunch så har jag ätit nästa alla bröd innan de blir mögliga. Så såg på lite av varje idag när jag åt middag men inte på nått speciellt. Sedan så la jag mig på sängen fram till sex då jag fick i mig lunchen med såg då på Discovery när jag åt detta. Så mer? Jo efter detta så satte jag mig att läsa lite fick i mig idag två kapitel av hypnotisören. Så mer? Jo jag tog ett erbjudande idag med så jag fick lite mer pengar till facebook spelet. Köpte en mugg men en smiley på och mitt namn fick då 80 kronor skulle ha gått på över 100 annars nu köpte jag det för 57. Så mer? Jo om allt går som jag vill så blir det en film imonn troligen blir det nya X-Men. Så efter jag är klar med hemsidan så skall jag skrapa diskhon så hoppas jag att jag kan gå igång med filmen sedan innan jag äter. Det är planen iallafall så får vi se vad som händer i verkligheten sedan. Så är det lördag och det är lotto på gång igen så jag räknar med era tummar idag. Ni får veta på twitter idag om det blev nått eller så till måndag på bloggen om det inte blev nått alls. En bra dag idag fick gjort det jag skulle och rätt pigg med, rätt bra sömn så helt okey.

TRÄNING: Ja en seg stretch idag som vanligt på lördagar men den gick helt okey. Skulle vilja lägga lite mer tid på detta men det går inte om jag skall få i mig maten innan tiden går ut. Detta är då på träningsdagar lördagar är det inte alls bråttom.

ROMAN: Körde idag som jag sa en och en halv timme och det gick bra idag. Rätt pigg så jag fick gjort mycket med, med ett par pauser var det med. Men en bra dag idag.

MUSIK: Ja inte förrän till måndag då på denna punkt men vi får se om det blir sång eller inte.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: