måndag 30 januari 2012

Måndag 30/1-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men vaknade sedan till sex tiden. Låg vaken ett bra tag men lyckades somna om igen till elva eller lite innan. Så låg jag till elva då jag gick upp och fick i mig frukosten. Startade sedan musikdatorn och gick igång med detta. Körde fram till ett då jag tog paus för lunch fram till två tiden. Sedan gick jag loss på musiken igen fram till tre tiden. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade sedan hem och stretch sedan middag på det. Såg på först family guy och sedan 2½ en stund fram till 20:40 då jag måste lägga ner för dagen. Så mer? Imonn är det klippning som gäller sedan skall jag ta och ringa till läkarcentralen och fixa nya recept på lite. Hoppas det går utan att jag måste till läkaren, förra gången så var jag tvungen att ta mig till läkaren men hoppas inte imonn. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo. Jag vann inte nått igår heller men till denna vecka har jag två rader mer köpte det för pengarna jag vann. Så nu kommer det smälla till det känner jag på mig eller hur? Jo det är någon eller några som vill ta sig in i min blogg. De söker av alla kända adresser för att hitta ett sätt att komma in men än så länge så går det inte. Så jag hoppas de ger upp, jag ser det på min statistik där kommer alla sökvägar de testar upp som 404 sidor. Hoppas de lägger av.

TRÄNING: Gick bra idag och jag fick ta lite mer i bröst idag för tyngderna var upptagna men det gick bra det med. Tror jag har fått lite mer styrka ändå. Men jag måste nog byta löpningen men idag kunde jag inte se vad jag hade för puls. Men jag tror inte jag kommer upp till över 150 nu mera. Skall se till torsdag vad det ligger på.

ROMAN: Ja inte imonn men till onsdag så skall jag köra igen. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja idag gjorde jag klar låten men jag har trummor kvar och så text som jag måste få till skall köra det till torsdag.

Japp ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: