måndag 23 januari 2012

Måndag 23/1-2012 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja, somnade som jag skulle men sedan så vaknade jag ett antal gånger under natten, sista gången till tio tiden. Efter detta så låg jag fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Hade paus till ett tiden sedan var jag igång igen till två, gav idag upp till halv fyra med detta. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem stretch och så middag på detta. Idag smakade det bra och jag gjorde mat för två veckor denna gången. Så såg på family guy när jag åt och sedan lite på 2 ½ men bara en liten stund. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja det var ju till lördag men såg det inte förrän igår. Men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur? Så mer? Nä kan inte komma på mer idag, kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja körde min träning idag men jag undrar hur länge det tar innan jag får ny styrka. Skall köra i 14 eller 16 men jag borde få lite lättare att lyfta snart tycker jag. Så det inte blir som innan när jag körde annat, ja vi får se.

ROMAN: Ja imonn så skall jag gå loss igen då blir det miljöbeskrivningar och lite till. Vi får se hur det går då, mer om detta imonn.

MUSIK: Ja kollade texten idag och sedan gick jag igång på ny låt. Som jag gör lite annorlunda så får vi se om det blir bättre. Har gjort en vers och en refräng men skall också lägga till lite mer musik denna gången. Men det gör jag till torsdag.

Kort blogg idag men så är det när det är träning kommer igen imonn med mer så vi ses då. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: