lördag 21 januari 2012

Lördag 21/1-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår, till ett tiden. Sov sedan fram till nio (ja inatt inte som vanligt sex) sedan vaknade jag med en timmes mellanrum fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Lite att göra idag så jag var klar redan till lite efter tolv tiden idag. Tänkte då fan nu har jag bra med tid så jag satte mig och såg en film. Efter denna så kom jag på att jag skulle laga träningsmaten med idag. Så jag fick gå igång med detta med en gång så till tre tiden så var detta klart och jag tänkte då köra igång med storstretchen men jag kom inte för mig. Inte förrän till fyra gick jag igång med den, så efter denna så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris det var ett tag sedan nu och var väldigt gott. Såg då en film som drog ut på tiden och var illa kass med, skall sanningen fram så är det inte så mycket bra på play. Men nu har jag det så och det var inte så dyrt heller så. Så efter detta så diskade jag och så la jag mig på sängen. Men kom då på att jag skall läsa och gjord detta med den nya boken. Hypnotisören av Kepler, Lars har den och två till av honom som jag skall läsa igenom. Men det var konstigt att bläddra i denna måste ta ett klick för att komma ner och gör man det med rullhjulet så hoppar man sex sidor i ett huj. Så men jag lärde mig hur jag skulle göra idag och läste ett kapitel idag bara. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto som gäller för mig ni får veta på twitter hur mycket det blev, eller till måndag om det inte blev nått. Så mer? Jo jag la in en film som kör idag skall se den imonn om jag hinner det är 2012 ja den heter så vet inte om detta är nått att ha men kan se den ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då.

TRÄNING: Ja körde min storstretch idag och det var segt som vanligt men gick ändå. Så skall packa imonn sedan är jag redo för träningen till måndag.

ROMAN: Ja lätt jobb idag skrev bara ut det idag och la det för tisdag då jag kör igång igen. Blev inte så många sidor idag inte mer än 13 mer än innan men det är mycket att lägga till med så vi får se hur det går med det.

MUISK: Ja till måndag så skall jag fixa texten ett tag sedan blir det nog en ny igen. Men jag skall göra annorlunda denna gången så får vi se om det blir bättre. Ni får veta till måndag kväll.

Lotto och jag känner på mig att det kommer smälla till idag så spana in twitter så får ni veta hur mycket men är det mycket så får ni inte veta det bara att jag vann. Så tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: