söndag 29 januari 2012

Söndag 29/1-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan så där under natten. Vaknade till sex tiden och låg sedan vaken till sju innan jag lyckades somna igen. Efter detta så gick jag upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till lite efter elva så drog jag igång med dammsugningen efter denna så gick jag loss på hemsidan. Idag hade alla uppdaterat så det blev 134 135 136 på spotify sidan och 162 163 164 på startsidan. La också upp det på twitter och facebook som ni kan se här intill, om ni är på originalbloggen. Så mer? Sedan så gick jag loss på diskhon tog ett par timmar att få den nästan ren. Men då har jag andra sidan kvar sedan en dag, tror jag gör detta till tisdag då jag skall kippa mig. Så mer? Jo sedan var nog klockan runt två tiden då jag fick i mig en mjukis och så satte jag igång att se X-Men nya. Tog paus till fyra tiden då jag lagade maten, hade idag korv och pommes. Så när detta var klart så satte jag mig igen och såg klar den. Den var okey men inte så bra ändå. Så mer? Jo jag skall se om jag vann nått igår ni får reda på twitter eller så imonn om det inte gav nått alls. Så mer? Bra dag idag kom upp i tid och sov rätt bra och fick gjort allt jag skulle göra så bra dag.

TRÄNING: Har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja till onsdag så skall jag köra igen då ja, imonn är ju träning sedan är det klippning som gäller på tisdag. Så tror jag kör tvåan och trean nu men vi får se hur det går vet om ett par dagar när jag kört. Men det blir nog trean och fyra med tror jag.

MUSIK: Ja mer text skall till imonn och så skall jag se om jag inte kan spela in lite imonn med men vi får se vad jag hinner med. Så får vi se hur det går med sången får väl svar snart skulle jag tro.

Japp det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: