fredag 6 januari 2012

Fredag 6/1-2012 20:03

DAG: Jaha en skit kass dag idag började med att jag somnade till ett tiden och sov sedan fram till fem. Efter detta så låg jag fram till sex då jag tog på lurarna fram till sju då jag kom upp och fick i mig en kass frukost. Testade en ny pytt idag och den var inte god alls men gick ändå ner med en macka. Och undertiden jag satt så kom jag på jag ser en film. Det var den sämsta film jag sett i mitt liv, fy fan vilken dynga. Så sedan tänkte jag att jag skulle nog skriva lite ändå men till ett så la jag ner detta med, hade ingen lust. Till två så drog jag till ICA för att handla lite kom hem och köpte idag en varm kyckling som jag skulle ha till träningsmaten lunchen då. Så den fick jag lägga upp på diskbänken så den skulle kallna. Sedan till närmare fyra så gick jag igång med middagen. Jo en sak till internet har krånglat hela dagen idag fick iväg ett mail om detta idag får se om det fick svar eller inte. Den har kopplat in och ur hela dagen och när jag skulle äta middag så fungerade inte sexan alls bara ettan och tvåan gick. Är det en storm igen eller vad? Så kom igång med middagen och hade idag pepparbiffar av gris med pommes och pepparsås. Såg då för då hade sexan gått igång igen på family guy och sedan Simsons. Så kass dag idag har inte haft så här kass dag på jävligt länge men jag hoppas jag tar igen detta imonn så bra sömn inatt tack. Så mer? Jo jag skannade båda datorerna idag startade redan till två idag. Mer? Jo jag fick i mig lite lunch med idag och såg då på lite mer Simsons. Nä bra sömn inatt tack så skall jag gå loss på romanen imonn då men måste ut med soporna med glömde det idag, suck. Bättre dag imonn tack.

TRÄNING: Så imonn är det då storstretch som gäller för mig vi hoppas detta skall gå bra och som vanligt så börjar vi med bra sömn så vi hoppas på det.

ROMAN: Nä inte nått idag…

MUSIK: Ja vi får se till måndag vad det blir då lite text hoppas jag att jag kan fixa.

Ja super kass dag idag men jag hoppas det blir bättre tills imonn. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: