fredag 13 januari 2012

Fredag 13/1-2012 20:05

DAG: Huu fredag den trettonde idag och min kompis fyller år har skickat ett mms. Så till dagen men först natten då ja, somnade inte som jag ville igår. Det gick bra fram till halv ett då jag vaknade upp med lurarna på. Jag hade myrkrypningar i armarna men till ett så tog jag av lurarna och somnade så småningom. Men då var nog klockan runt två tiden skulle jag tro. Kollade upp mina tabletter idag och sömntabletterna kan ge myrkryp men då i benen. Det är andra gången jag har det så kommer det igen så får jag se vad jag skall göra. Det är jävligt jobbigt att ha det iallafall och sömnen blir kass med. Så sedan sov jag till sex tiden men somnade om igen till sju tiden och sov sedan små kasst fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten sedan drog jag ner till tvätten till tolv och fick in den. Så sedan upp igen och gjorde inte nått fram till kvart i ett då jag stack ner och hängde upp den samma. Efter detta så drog jag till ICA för att handla lite, träffade en granne på vägen ner. Så när jag kom hem så fick jag se hur man kokar brysselkål med det skulle grannen ha till middag med lite julskinka med sås till. Så sedan drog jag in och fick i mig ett par öl som jag köpte idag. Men jag tog dem tidigt så att jag inte skall ta i samband med tabletterna. Så sedan till kvart i fyra så stack jag ner och plockade upp tvätten, innan jag stack så drog jag igång ungen med. Så när jag kom upp så drog jag in klyftistar och hade karréer till detta med och kebabsås. Så såg på min serie idag med när jag åt tog bort en annan som inte längre går nu. Så sedan efter detta så drog jag i mig lunch med och såg då på Discovery med när jag åt detta. Jo jag har bestämt mig för att köra en film på SF-Anytime till söndag får se vad det blir. Jo så körde jag skann på alla datorerna idag som vanligt var det inget att rapportera idag heller. Så mer? Nä nog för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp imonn så skall jag då köra storstretch imonn men måste ut och handla lite innan detta glömde yoghurt idag får ta det imonn.

ROMAN: Japp bra sömn så skall jag köra en runda imonn igen då ja. Ja som jag sa så blir det nog inte mer än 200 sidor när jag är klar men blir det bra så är det okey med. Men enligt mitt tycke så skall en roman vara minst 300 helst 400 eller lite till, sidor.

MUSIK: Ja det blev ingen text igår men fick lagt till trummor så det är okey det med. Men till måndag så är det text som gäller så får vi se hur det går med det.

Ja igen är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: