tisdag 3 januari 2012

Tisdag 3/1-2012 20:01

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade till två tiden igår men låg ända till tre innan jag fick av mig lurarna. Så sedan sov jag till elva tiden men många vak där emellan, kom upp och fick i mig frukosten. Så till ett tiden kom jag igång med romanen körde den idag fram till halv tre. Efter detta så försökte jag komma in på min bank men det gick inte. Så jag satt och pillade med detta igår innan jag la mig och idag tillslut så fick jag ringa till supporten. Och jag la in IE9 med 64 det skulle jag inte gjort för det går inte på Windows 7. Och när jag växlade tillbaka så gick det ändå inte men det går inte att fixa så jag måste gå in med chrome för att kunna logg in. Och när jag väl kom in så fick jag se att jag hade tagit fel månad på en räkning och fåt ett autogiro med så jag ligger back denna månaden har nu bara 700 att leva på så jag får vara riktigt snål denna månaden. Så mer? Jo sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft. Och såg idag en serie på play som jag missade för de bytte dagen på den. Men jag såg sista avsnittet idag på den och den slutade in intet inga svar inget alls. Det var väl så där men en okey serie ändå. Så skall se en film imonn om jag hinner, såg att den låg på Canal+ play skall se om jag inte har mer att se imonn så skall jag se den. Och den är gratis eftersom den ligger på play. Så tror inte jag har nått att se imonn det jag spelade in idag tror jag är gammalt. Så mer? Jo sedan när jag åt lunch så såg jag sista på serien och efter detta så satte jag mig att läsa lite. Läste ett par kapitel idag på den jag håller på med, den är okey den heter ond cirkel av nån jag inte minns vad han heter. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn så vi ses då.

TRÄNING: Ja funderar på att höra om det finns något som inte är bra att köra superset. Men kör ett tag till innan detta har läst lite på internet idag om det men inget speciellt om det. Får se lite längre fram om jag skall höra mig för om detta.

ROMAN: Ja idag var det mycket läsning inte så mycket gjort idag men jag blev klar idag så imonn skall jag ta och skriva ner det till datorn. Så första omgången är klar men tror det blir två till innan jag är klar. Håller redan på att pilla med det i huvudet men det är rätt mycket att lägga till. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag men skall snart få svar från sång kursen skall vänta tills torsdag om de inte svarat då så skall jag ringa dem.

Jaha mer än detta då nä inte mer idag kommer igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: