fredag 20 januari 2012

Fredag 20/1-2012 20:18

DAG: Ja sen idag igen men jag spelad igen så har kommit en bit nu men har mycket kvar. Så till natten då ja, somnade till ett tiden och sov sedan så där fram till sex tiden. Efter detta så sov jag i stycken fram till elva då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan till tolv så gick jag igång med romanen körde idag två timmar innan jag var klar. Då var klockan två tiden så jag drog till ICA för att handla lite, köpte för nästan 200 så nu har jag 40 kvar som skall räcka till den 25é. Så sedan hem och drog igång med middagen då var klockan redan fyra. Hade idag kotletter med pommes och idag hade jag också pommes krydda på men det smakade så där idag. Såg på min serie idag när jag åt och så till lunchen så såg jag på play ett tag. Men såg inte klart idag kände inte för att sitta länge idag. Så sedan så spelade jag lite spelet idag med kör men kom idag på att det kostar pengar att utforska med. Ja det finns kronor och så pengar de får man in när man gör saker och det kostar det för att utforska. Så mer? Jo jag har bestämt mig för att se en film till söndag blir då X-Men den nya tror jag. Kom in på SF- Anytime för ett tag sedan, så jag tror på den till söndag. Har ingen lust att spela Nintendo som jag har gjort ett tag nu så det blir film istället. Så mer? Jo det är lördag imonn så jag räknar med era tummar imonn så får ni veta på twitter hur mycket jag vann. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då, ses!

TRÄNING: Ja skall köra storstretchen imonn som vanligt då får se hur det går då.

ROMAN: Ja la två timmar idag och gjorde klart hela skall imonn ta och skriva ut den samma så till nästa vecka skall jag gå igång med andra omgången.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag bara kolla texten en gång till sedan blir det nog en låt till hoppas jag. Vi får se till måndag.

Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: