tisdag 17 januari 2012

Tisdag 17/1-2012 20:09

DAG: Jaha natt  igen då ja, och en rätt kass sådan med, somnade som jag skulle men sedan till fyra så vaknade jag igen sedan sex (som alltid) efter detta var det en gång i timmen fram till tio tiden. Jag låg kvar ända till elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen. Var klar med detta till halv tre tiden då jag drog till ICA för att handla lite. Tog ut min sista 300 som nu skall räcka till den 25é och handlade lite. Sedan hem och drog igång med middagen, hade idag fläsk och löksås men potäter. Det var läge sedan jag hade detta och det var illa gott, såg på min serie idag när jag åt. Men eftersom jag var sen idag så fick jag få i mig mina tabletter innan jag såg klart. Så mer? Jo jag fick ett sms till spelet men jag fick inga pengar alls jo 17 men jag skulle fått 39 så jag ringde till supporten och de ringer tillbaks igen imonn efter 12. Så han fick kontakta USA för detta gick inte ihop så vi får se vad de säger om detta då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja vi får se om jag får kryp i armarna tills torsdag i så fall vet jag vad det var som gjorde det. Om det nu inte var tabletterna som jag tar.

ROMAN: Ja kom igång sent idag men fick ändå 1,5 timme idag tillslut. Har bara fyra sidor kvar nu att göra sedan är det igång med andra omgången.

MUSIK: Ja jag får pilla lite med texten som jag sa får se om jag kan få till den lite bättre än nu.

Jaha det är inte mer än Tjingeling kvar nu! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: