torsdag 5 januari 2012

Torsdag 5/1-2012 20:06

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade någon gång igår har ingen aning om när men jag trodde att jag hade sovit bra inatt. Men det visade sig att så inte var fallet. Så kom upp till elva tiden idag och fick i mig frukosten sedan så la jag mig för jag var illa seg idag. När jag vaknade så trodde jag att jag sovit hela natten men tror inte det var så, eller så var det flera dagar med kass sömn innan som gjorde detta idag. Så låg fram till ett tiden då jag tänkte ringa ett samtal och det gjorde jag men till ingen nytta idag. Efter detta så drog jag igång med musiken körde idag fram till tre tiden. Så till fyra så drog jag till träningen men jag fick packa väskan idag innan jag gjorde mer det gjorde jag innan jag la mig innan ett. Så tränade och så hem stretch och så middag på detta, såg på family guy idag när jag åt. Mer då? Kass dag idag sov bra som jag sa men kanske inte ändå för seg har jag varit hela dagen. Så mer? Nä inte mer idag jo jag vann inte nått på lotto igår heller men det är ju som det brukar vara så. Men till lördag så kommer det smälla till eller hur? Ja just det till lördag.

TRÄNING: Ja trodde att det skulle var illa tungt idag men inte mer än vanligt men det var för att jag låg så pass länge idag innan jag gick igång.

ROMAN: Ja då kör vi igen tills imonn då, hoppas på bra sömn bara så.

MUSIK: Ja kom igång sen idag men gjorde en vers idag som lät okey skall gå på refrängen till måndag och så skall jag göra texten med måste göra om den. Men lite fick jag ändå gjort idag. Jo så ringde jag till kursen och de hade tagit ledigt idag fram till måndag. Skulle ha ringt till måndag som jag tänkte, men nu måste jag ringa till måndag med en gång.

Jaha det är på nytt dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: