söndag 8 januari 2012

Söndag 8/1-2012 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rejält kass sådan med, var riktigt trött igår och låg i sängen fram till tjugo över tio innan jag kom ur den. Orkade inte mer än smörja ni mig igår sedan la jag mig och somnade nästan med en gång. Och som jag har sagt många gånger gör jag detta så vaknar jag illa tidigt, så även igår redan till ett så slog jag upp ögonen igen. Låg sedan till två innan jag tog på mig lurarna hade dessa på fram till tre tiden. Efter detta så somnade jag och vaknade jag fram till elva idag, jävligt kass sömn inatt. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag ner och slängde soporna innan jag gick igång med dammsugaren. När detta var klart så var det hemsidan som gällde idag nu hade inte alla uppdaterat men jag gjorde nytt på alla ändå eftersom det var nytt år. På spotify var det 126 127 128 och startsidan var det 154 155 156 som gällde. Sedan så la jag upp på twitter och facebook med innan jag la ner för dagen. Satte mig då för att spela men jag dog på första försöket så jag la ner det idag. Istället så satte jag igång en film till tre tiden, och till halv fyra så pausade jag den och gick igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och potatis och majonnäs var så där gott idag men fick ner allt ändå. Så såg sedan klart på min film och jag kan konstatera att det inte är mycket bra på play. Men jag har SF-Anytime att spana filmer så jag är ändå nöjd med boxen som jag köpte. Men på play finns inte mycket bra att se jag har sett det mesta nu så nästa blir en film från SF. Så mer? Jo det är lotto som jag skall kolla idag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter eller så imonn om det inte blev nått på bloggen.

TRÄNING: Ja måste packa väskan idag har inte gjort detta men skall göra efter bloggen. Så går jag på en ny vecka med träning igen då ja. Vi hoppas jag sover bättre denna veckan än vad jag gjorde förra.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag gå loss igen då ja, bra sömn som vanligt så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja imonn så skall jag ringa om kursen med en gång jag vaknar om de inte är på lunch då får jag vänta tills ett innan jag ringer. Så får vi hoppas att det finns plats bara men jag la min plats innan jul så hoppas att det inte är fullt.

Ja lite på lotto skulle vara okey idag men vi får se det går nog som vanligt skulle jag tro. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: