söndag 31 juli 2011

Söndag 31/7-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden och sov sedan fram till två tiden sedan fyra och så tio. Låg kvar i sängen till halv elva innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Men idag så gick den sönder igen nu vet i fan om jag kan köra den gamla dammsugaren läng till men fan om jag måste köpa ny så kan jag inte det förrän till slutet nästa månad. Och så förlorar jag 1000 spänn med inte så bra men måste jag så måste jag. Jag kan köpa ny slang men det går på en 350-450 och en ny 700-800 så jag tror jag behöver en ny. Vi får se hur det går med lotto idag om jag kan köra ny eller inte. Så efter detta så drog jag igång med hemsidan med en gång, två uppdateringar idag. På spotify sidan var det 65 66 och på startsidan var det 87 88 och som vanligt så hade inte mixmegapol uppdaterat. Så la upp det på twitter och facebook med om ni vill se vilka låtar det var. Så sedan så skulle jag då hyra film men det sket sig jag testade med fs-anytime men det gick inte så jag höll på med detta i en halvtimme sedan gav jag upp. Får köra voddler inget annat att göra går inte på Windows 7 och IE 9 tror de tappar massor med kunder nu för det fungerar inte. Så sent så kom jag igång på voddler och såg då I am number four den var väl så där men den gick ner. Så mer? Jo efter detta så skulle jag ha dragit i mig en mjukis men glömde bort detta och gick direkt på middagen istället. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås, såg lite inspelat idag med på boxen men det hade jag sett innan så det var inget nytt. Så mer så tog jag idag lunch men jag skulle ha tagit hamburgare men jag glömde bort det idag. Så tills imonn så är alla börden mögliga och jag kan inte äta dem alls. Så mer? Lite pengar på lotto idag hade varit gott så jag har till dammsugaren. Ni får veta imonn eller på twitter idag om jag får nått alls vill säga. Jo jag har invite till spotify att ge ut men det är då spotify free som ni får reklam men ni får spela hur länge som helst. (OBS! inte premium) Jag har 10 stycken cirka och ni når mig på hps65@hotmail.com lägg gärna in eran adress i mailet så jag kan kopiera över med en gång. Först till kvarn gäller.

TRÄNING: Jaha då kör vi igen imonn då ja men skall först testa armbågen på trummorna imonn så får vi se hur det går med det. Förhoppningsvis så gör det inte ont där det gjorde ont innan men jag ringer nog ändå till honom till tisdag om han svarar.

ROMAN: Ja till tisdag var det som jag kör här igen då ja.

MUSIK: Ja skall testa armbågen imonn får vi se var det gör ont eller om det gör ont men det tror jag att det gör. Vi får se hur det går med det mer info imonn om detta.

Lotto idag ja det var igår men ser det inte förrän idag så jag hoppas att ni håller tummarna ännu för mig så skall jag nog kamma hem lite stålar idag. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: