tisdag 26 juli 2011

Tisdag 26/7-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, sov igen så där under natten somnade till tre tiden och sov sedan fram till elva tiden. Dock så sov jag inte hela tiden utan vaknade ett antal gånger under natten med. Så till elva så låg jag fram till halv tolv nått sånt innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till klippningen kom igång nästan med en gång idag. Så efter detta så drog jag ner till automaten och tog ut lite stålar sedan stack jag och handlade. En runda först med kött sedan en till med allt annat än kött. Sedan efter detta en runda till apoteket för lite på fyllning av medikament, fick ta det på avbetalning för fri kortet hade gått ut. Så fick jag också stanna till i ICA igen för att jag gömde köpa hamburgare idag när jag var ute innan. Så sedan när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Som jag sa så köpte jag hamburgare och det fick jag ha idag, med pommes. Det var som vanligt gott och jag såg på lite teve med idag men det var inte nått speciellt idag bara slö tittade. Sedan till lunchen så såg jag på Clintan smutsige Harry har sett den innan med det var herrans massa år sedan, såg hela idag. Så efter detta så har jag tittat på lite datorer med. Och lite till på internet annars har jag inte gjort med idag och knappt några serier heller nu över sommaren. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att titta in.

TRÄNING: Ja hur fan det skall gå till torsdag nu vet jag inte det gör ont lite hela tiden nu. Men vi får se vad som händer till torsdag om det gör ont så kan jag inte köra alls armar. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn är tanken men vi får se hur mycket jag sover inatt. Vi hoppas att det går bra med sömnen.

MUSIK: Ja vad fan jag skall göra nu till torsdag men jag gör nog inget alls skulle jag tro. Fan jag hade hoppats att det skulle vara över nu men inte heller.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: