fredag 1 juli 2011

Fredag 1/7-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden nått sånt igår och sov sedan fram till elva tiden när jag vaknade upp. Bestämde mig då för att ligga till halv tolv innan jag gick upp. Och så gjorde jag när jag gick upp så bara duschade jag och så drog jag sedan ner till tvättstugan. När klockan slog lite innan tolv, sedan upp och drog i mig frukosten. Sedan till kvart i ett så drog jag ner och hängde upp allt, och stack sedan in till stan. Men innan så var jag inne på pressbyrån och löste ut min lott till en ny, som jag inte vann nått på. Sedan drog jag in till stan och köpte nya Zelda till Wii och en ny handkontroll med för 199 så betalade jag hela spelet idag så är det ur vägen. Så på vägen hem så stannade jag på ICA för att handla lite, men jag köpte inte allt så jag måste iväg imonn med. Så sedan när jag kom hem så drog jag in mig en mjukis och så var det att vänta på att klockan skulle slå kvart i fyra så jag kunde hämta upp tvätten. Jo så stannade jag nere i tvättstugan med på vägen hem från stan för att titta till den och det såg bra ut. Så när klockan slog kvart i så stack jag ner till tvättstugan och hämtade upp tvätten. Innan detta så hade jag satt igång ugnen så den var varm när jag kom upp. Och slängde in tvätten och satte sedan igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes skall ha fisk imonn med potatis tänkte jag. Så såg min serie idag med och en film lucky sleven eller nått sånt hette den rätt bra faktiskt. Så den sparade jag i boxen nu skall jag imonn efter middagen köra lite spel med den nya kontrollen och se hur den fungerar då. Så mer. Jo innan jag gick ner med tvätten så la jag upp ny statistik på hemsidan uppdatering nr: 76 för juni 2011 och denna månaden så kom inte de mystiska 100 till 200 in på sidan. Har kommit innan men inte denna månaden. Så mer? Jo det var lite små kyligt ute idag inte alls så varmt som jag trodde. Iallafall när jag gick hem från ICA var det kallt. Ja relativt alltså men det är ju allt var det inte de de sa?

TRÄNING: Ja vi får se hur det går med armarna tills torsdag nästa vecka, vet inte om det är över ännu men vi får se. Så fick jag inte upp pulsen till mer än 148 nått sånt det var inte förrän sista löpningen som den gick upp över 150. Funderar på att köra 2 min sedan en gång och se om det gör skillnad. Vi får se.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn då hoppas jag sover bättre bara sedan måste jag också ut och handla med. Vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Ja vi får se hur det låter till måndag brukar låta lite kassare efter ett par dagar. Men vi får se, och även då på hur jag får till sången med.

Lördag imonn så jag hoppas på era tummar så skall jag nog kamma hem storkovan. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: