tisdag 19 juli 2011

Tisdag 19/7-2011 20:04

DAG: Jaha som vanligt så blir det natt och en rätt kass sådan igen somnade någon gång till tre tiden. Vaknade många gånger inatt med sist till elva tiden men låg kvar till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, då var nog klockan runt ett när jag gick igång och till halv tre så var jag klar. Så drog i mig en mjukis och så fick jag vänta på att klockan skulle bli lite mer så jag kunde gå igång med middagen. Och det blev den tillslut så jag drog igång med middagen, hade idag karréer med ris men jag kokade det för kort tid idag så det var lite hårt. Men det var ändå gott och jag såg på film idag när jag åt men inte på något speciellt. Sedan till lunchen så såg jag på Jim Morrison tror jag att det stavas en dokumentär. Och lite på en film med Beck mannen på balkongen, har sett lite på den innan med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag heller hade ju kort igår men inte mer har hänt och kass natt igen fan skall detta ta slut då. Vi hoppas snart så då är det onsdag imonn då ja och det är som vanligt lotto och nu tycker jag att det kan vara dags att vinna lite. Så jag kan köpa lite smått och gott, men jag funderar på att köpa ny mobil men vet inte om jag skall skaffa ny teve till nästa år så kanske jag inte har råd med det. Då blir det mobil och teve och nytt bredband mobilen ligger på det jag har idag ca 300-400 så det är lugnt men sedan teven kommer nog gå på en 500 istället för som idag 390. Och bredbandet ligger nu på 439 kommer då gå upp till ca 500 fan vet om jag har råd med detta? Men det blir bara en ökning med 200 ca nått sånt jag tror jag har råd med det ändå vi får se hur jag gör. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Ja har inte känt av i foten idag så jag vet inte vad det var. Hoppas att det släpper helt snart sedan är det då nya tyngden som kommer på till torsdag. Vi hoppas att armbågen håller men fan vet, vi håller tummarna för det första, tack.

ROMAN: Sen start idag men jag fick ändå mina tre sidor gjorda idag. Men som jag har sagt innan så är det mycket att lägga till sedan. Vi får se hur detta går men om det går som jag vill så kommer det gå bra vi hoppas på det.

MUSIK: Ja vad skall jag då göra till torsdag när jag inte kan spela trummor då. Vet inte vad jag skall göra dock så skall jag inte spela trummor för då kanske det inte går att lyfta sedan. VI får se vad jag gör då, återkommer med mer om detta sedan.

Ja inte mycket att säga idag men jag kommer igen imonn med mera och kanske då har jag fått mer sömn kan vi hoppas på. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: