torsdag 7 juli 2011

Torsdag 7/7-2011 21:43

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt kass sådan med, somnade som jag skulle till tolv tiden men redan till ett så vaknade jag igen. Sedan så höll det på så här hela natten vaknade nog en tio gånger inatt. Men jag låg kvar i sängen till halv tolv innan jag gick upp idag. Så slog igång musikdatorn efter att jag fick igång denna datorn. Sedan fick jag i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde fram till ett då det var lunch och så igen fram till tre. Sedan så pillade jag lite med filen och så drog jag till träningen till fyra. Tränade kom hem stretchade och så middag på det, och idag så smakade det lite bättre än i måndags men jag tror att jag byter. Nä jag kör detta en vecka till så har jag kört det. Sedan skall jag byta till köttfärssås med pasta ett tag igen. Så mer jo jag såg Simsons och family guy idag när jag åt middag. Så mer? Nä rätt kass dag idag men fick ändå gjort det jag skulle så kanske okey då.

TRÄNING: Ja körde armar idag och jag körde superset idag så jag blev rätt trött i armarna idag. Men det gick bra och jag skall höja till nästa vecka får se om det går det med. Men jag ballade ur igen till sista tre minuterna på joggen, kan vara för att det är varmt eller för att jag sov kasst inatt. Vet inte men till nästa vecka så skall jag köra men jag tror jag kör 2 min sedan en gång sedan en jogg och en gång och så vidare tror jag ändå kommer få upp pulsen. Fick idag igen en som inte kunde ta puls men jag tror jag kom över 150 idag det var tungt att köra idag och varmt.

ROMAN: Jaha skall köra imonn igen då ja om allt går som det skall. Har just knäckt nya blocket och är redo för att dra loss.

MUSIK: Ja gjorde klart låten idag men jag kommer inte lägga upp den. Den är för kass sämre sång denna gången och jag skall testa annat till måndag så får vi se hur det går då. Ni får veta mer till måndag.

Ja inget på lotto heller ni är inget vidare på att hålla tummarna men till lördag då smäller det till eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: