söndag 3 juli 2011

Söndag 3/7-2011 20:04

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade någon gång till ett tiden igår och sov sedan fram till åtta men tänkte nä jag går inte upp nu så jag låg kvar och somnade igen fram till elva. Men gick då inte upp förrän till halv tolv, fick i mig frukosten och sedan så satte jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag mig framför datorn och körde hemsidan. Idag var det bara två uppdateringar på NRJ och RixFm som vanligt så orkade inte MixMegapol att uppdatera. Så det blev Nr 56 57 på spotify sidan och Nr 77 78 på startsidan. Så såg jag idag att mitt index har gått upp jag har 181 sidor och har 150 sidor indexerade men det skulle upp till 160 för att vara bra. Så mer? Jo efter detta så satte jag mig vid teven och spelade lite tevespel med den nya kontrollen och det gick bra den är mycket bättre än den gamla. Så efter detta så drog jag igång med maten, nä innan så drog jag i mig en mjukis, sen var det mat. Hade idag karréer med pommes idag och såg på Simson och family guy idag när jag åt. Och på tal om mat så när jag gjorde träningsmaten igår så först glömde jag lök sedan så glömde jag krossad tomat. Men jag hoppas det går att äta ändå får se imonn. Jo så fick jag en sådan där jävla autogiro med så jag skulle ha haft kvar 1000 men nu har jag bara 600 och det skall räcka till den 25é. Blir hårt det men det skall nog gå ändå hoppas jag. Så mer? Jo jag vann inte stort på lotto för de ringde inte igår men kanske lite blir det nått så kan ni få veta på twitter och ni spanar in till lite efter 20:30 tiden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera men då efter 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja har bestämt mig för att köra två minuter språng och en vila tills imonn. Då borde jag få upp pulsen hoppas jag. Annars så har jag packat idag och är klar för träning imonn.

ROMAN: Ja skall då köra igen till tisdag om allt går som jag vill, har snart gjort hela blocket men det kommer ta ett par dagar till. Tre kanske eller lite till…

MUSIK: Jaha då skall jag köra imonn då igen skall lyssna och sedan skriva ner texten så får vi se hur det går då. Återkommer med mera imonn.

Japp lite på lotto hade varit gott så tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: