lördag 30 juli 2011

Lördag 30/7-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden och sov sedan så där inatt, vaknade fyra gånger under natten och sist till tio. Låg sedan fram till halv elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med novellen, körde den idag fram till ett tiden nått sånt. Så efter detta så gick jag igång med träningsmaten, men jag hade i för lite vatten i såsen idag innan har jag gjort den perfekt men inte idag. Så jag fick lägga i ett halvt glas i varje portion innan jag la den i frysen, men det smakade okey iallafall får se hur det går när jag skall ha dem till måndag. Gjorde fyra portioner idag så jag har nu för två veckor framåt. Så sedan så under dagen så bestämde jag mig för att cykla idag med så till tre tiden när maten hade kallnat så drog jag iväg. Men mer om detta nedan på träning. Så kom hem och storstretch på det sedan middag, idag hade jag pepparbiffar med pepparsås och ris gott ris. Såg på min serie idag när jag åt med sedan på lite till men var klar till halv sju tiden med maten idag. Så mer? Ja det är lotto idag igen och vinner jag stort så får ni veta via twitter annars blir det till måndag efter träningen. Så det skall bli film imonn med tror det blir i am number four eller nått sånt stavas det, men det kan bli annat med. Kanske surrogate med dö hårt snubben, vi får se vad det blir och måste först inleda med bra sömn så jag kan komma upp i tid imonn. Vi får se vad som händer med det ni får veta imonn runt åtta tiden. Och så är det hemsidan som vanligt som gäller hur många har uppdaterat imonn? Ni får se till bloggen imonn, en två alla? Hu så spännande eller hur?

TRÄNING: Ja bestämde mig idag tidigt att jag skulle köra cykel idag och till tre tiden då maten hade kallnat så jag kunde ställa in den i frysen så drog jag. Men jag kunde inte cykla för det fanns inte luft så jag gick ner till Statoil och fyllde på den sedan drog jag. Det gick bra idag men jag tog lättare växel upp för sista och nästs sista backen idag. Och så får jag ont i armbågen när jag cyklar med skall ta och ringa om det med. Men vi får se hur det går till måndag först innan jag ringer. Det tog idag en och tretti att komma runt men då fick jag gå med till Statoil med så. Brukar ta en timme annars men det kändes bra idag att köra.

NOVELL: Ja idag så körde jag på novellen en nästsista gång är bara en gång kvar nu så går den iväg. La till idag rätt mycket men förhoppningsvis så blir det bättre av det med.

ROMAN: Ja till tisdag så kör jag igen då ja, som vanligt så hoppas vi på bra sömn fram till denna dag.

MUSIK: Ja skall då testa till måndag och köra lite trummor och se var det gör ont. Jag är inte längre säker på att det gör ont på samma ställe som innan. Vi får se sedan skall jag då bestämma mig om jag ringer eller inte, men jag tror jag ringer om det på tisdag.

Jaha en bra dag idag och första cykelturen gick bra men det gick inte att köra på den nya cykelbanan den skulle blir klar till maj 2010 eller om det var maj 2011 men inte heller. De håller inte sig till planen iallafall. Så nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: