fredag 8 juli 2011

Fredag 8/7-2011 20:02

DAG: Jaha lite bättre natt inatt men sov ändå lite kasst, vaknade ett antal gånger och när jag väl vaknade på morgonen så låg jag ända till tolv innan jag gick upp. Lite små seg idag men fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag från ett tiden till halv tre tiden, stack då iväg till ICA för att handla lite tog ut 200 har nu 200 kvar som måste räcka till den 25é. Så sedan hem och fick i  mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Så idag var det fredags fisk men jag kokade ett kilo potatis och åt för mycket av dem med. Fick lämna en halv och orkade inte med lunch idag alls. Såg på min serie idag när jag åt middag sedan efter detta så spelade jag lite på Nintendo med men dog och gav upp för idag hade ingen lust men tänkte spelar lite ändå. Så mer? En rätt slö dag idag men jag fick gjort det jag skulle så okey då. Slog igång skannern idag till fem tiden på båda datorerna denna var klar till lite efter sex tiden men XP:n tog ända fram till åtta tiden. Så mer? Jo jag fick stänga av McAfee backup igår för jag hade 1,9 GB i den och den går bara upp i 2 GB. Så jag stängde den igår så slipper jag få felmeddelande på den när den når över 2 GB. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om in tittar in då. Kort blogg idag igen.

TRÄNING: Ja träningsvärk idag i armarna men det räknade jag med att ha när jag inte kört dem på tre veckor. Men jag gjorde fel tog 8 på hantlar men bara 10 på stång skulle ha tagit 16 på den. Men till nästa vecka så skall jag ta 10 på hantlar och 20 på stång. Får vi se om armbågen håller.

ROMAN: Ja det tog emot idag ett antal gånger fick jag resa på mig och ta ett varv innan jag kunde få hem mina tre sidor. Och det är rätt mycket att lägga till med sedan. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Japp vi får se hur det går till måndag med detta skall göra ny musik då och det kommer gå rätt snabbt att göra så får vi se sedan om det kan bli nått.

Lördag imonn så jag hoppas på era tummar och att de ringer mig skulle sitta gott med lite sommar pengar. Nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: