måndag 11 juli 2011

Måndag 11/7-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, sov lite bättre inatt men ändå inte bra vaknade ett antal gånger under morgonen. Kom ur sängen till elva tiden idag då jag drog igång musikdatorn med en gång och sedan så fick jag i mig frukosten. Ja jag var på toan också och gjorde det jag brukar på morgonen men tar inte med det idag. Så efter frukosten så gick jag loss på musiken körde på idag fram till ett då det var lunch och så igen efter lunchen fram till tre tiden. Så sedan så väntade jag på att klockan skulle slå fyra när den gjorde detta så drog jag till träningen. Lite små seg idag men tränade och så kom hem stretchade och så middag på det. Kollade på Simsons och family guy idag när jag åt. Så och så vann jag igår på lotto men glömde lägga upp det på twitter nu var det vara 23 spänn så inte så mycket att hurra åt. Så köpte tia lotter för dem och vann 10 sedan inget alls mer. Men till onsdag då smäller det det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? Varmt idag men ändå rätt kallt då kan jag säga att jag har 28 grader här inne så när jag kommer ut så är det lite kallt. Och även så när jag går hem idag var det mulet med så lite kallt idag. Mer? Jo dollarn har gått upp till 6,57 låg nere på 6,30 för ett par dagar sedan. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja var lite seg idag när jag gick upp men det märktes inte av när jag tränade idag. Körde på som vanligt idag och idag så körde jag hela gången med fick upp pulsen över 150 med. Men då kör jag först 2 min jogg sedan en gång så en jogg och så vidare fram till tio minuter har gått. Så får vi se hur det går med armarna till torsdag då.

ROMAN: Japp då kör vi igen tills imonn om allt går som jag har tänkt mig. Och det hoppas vi att det gör. Får hoppas vi kan kamma hem lite bra sömn till och börja med.

MUSIK: Japp det gick fort idag att göra låten och den är klar men det kan hända att jag lägger till mer på slutet. Har en refräng som jag hoppas att jag kan sjunga med sedan är det tre verser med att göra skall gå på detta till torsdag. Jo jag skall lägga på trummor med har just nu lagt på loopar men skall ta bort detta och lägga till egna sedan, trummor alltså.

Så en bra dag idag även om natten ja eller morgonen inte var så bra så. Nu återstår det bara för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: