tisdag 5 juli 2011

Tisdag 5/7-2011 20:17

DAG: Jaha äntligen här har pillat med Telias plånbok men det ville sig inte jag kunde inte skaffa en. Vet inte riktigt vad man skall ha den till men tänkte kan köra ändå. Men det gick inte alls testade två gånger men inte heller, om ni undrar varför jag är sen. Men nu till natten igen, somnade till tre tiden eller innan om jag inte minns fel. Sov sedan rätt bra men vaknade till tio tiden, dock gick jag inte upp då utan låg ända fram till tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag fram till 14:30 då jag drog till ICA för att handla lite. Sedan hem och glömde idag min mjukis men tror jag tar den nu efter bloggen. Så och så satte jag igång med middagen körde idag kotletter med pommes. Kollade på Simsons och family guy när jag åt och glömde att jag hade en film i boxen. Så när jag åt lunch så kom jag på detta men såg bara fram till sju idag får se resten en annan dag. Så mer? Jo jag såg att det fanns plånbok på Telia vet inte riktigt varför man skall ha en sån men tänkte den är ju gratis så jag tar en men inte heller. Så var det med det skall försöka en gång till en annan dag om jag skall ha det alls. Så mer? Nä inte så mycket idag inte men jag fick gjort det jag skulle iallafall även om jag låg väldigt länge idag. Så? Jo jag spelade lite på facebook idag och tog en ny värld jag spelar bara på detta när jag ser någon annan gör det. Så mer? Ja jag kanske köper ny mobil till jul igen om jag får något bra erbjudande. Mitt abonnemang går ut till november sista så vi får se om jag kan få nått nytt. Men då är det nog bara om man tecknar nytt inte förlänger det. Så skall se lite längre fram på detta om det finns något erbjudande till mig på ny lur.

TRÄNING: Ja till torsdag så skall jag köra hela intervallen och inte ge upp så hoppas jag att jag får tag i ett band som kan mäta pulsen. Så får vi se om den går upp över 150.

ROMAN: Ja kom igång sent idag och det tog emot lite men fick ändå gjort mina tre sidor idag och nu har jag bara en sida kvar i detta blocket så får jag gå över till nästa.

MUSIK: Har funderat idag tror jag skall göra en version till på denna låten om jag kan så jag skall lägga ut dem med om den inte blir allt för kass. VI får se.

Onsdag imonn så jag räknar med era tummar imonn och till och med idag kanske. För idag säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: