måndag 25 juli 2011

Måndag 25/7-2011 21:42

DAG: Jaha natt som vanligt då ja, men inte en natt som vanligt ändå. Somnade till tolv tiden igår och sov sedan bra under natten fram till någon gång på morgonen. Då jag slog upp ögonen men somnade om igen kom inte ur sängen idag förrän till halv ett. Tog igen förlorad sömn idag men eftersom jag var så illa sen så fick jag äta frukost och lunch på en gång idag. Så efter detta så satte jag mig och spelade trummor kunde köra i två minuter innan det gjorde ont. Så nej det är inte borta fan också, skall ta och ringa honom en dag men inte förrän till nästa månad. Och jag har bara råd att gå dit en gång med så jag hoppas att han kan komma på nått som gör det okey igen med en gång. Så efter detta så kom jag på att jag inte hade kört övningarna idag så jag gjorde detta. Efter detta om jag sedan på att jag inte hade betalat räkningarna så jag gjorde detta med och inte mycket pengar denna månaden kvar. För jag skall köpa mat imonn blir inte mycket kvar då. Så efter detta så gjorde jag inte nått mer tills klockan slog fyra och jag drog till träningen. Hade idag ont i armbågen när jag körde men inte så mycket men lite. Hem stretch och så middag på detta, det smakar illa nu maten jag gör skall göra annat till nästa vecka. En wok tror jag att det blir, så får vi se hur länge jag kan köra den då. Kollade på teven när jag åt med Simsons och family guy. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn jo jag var nere och slängde soporna idag med innan jag bloggade har skitit i detta ett bra tag nu. Men idag var jag tvungen att gå ner.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag även om armbågen gjorde lite ont. Får se hur det går när jag skall köra full tyngd till torsdag. Men då skall jag inte spela innan hoppas det går bättre.

ROMAN: Ja till onsdag skall jag gå loss igen då ja. Låg igår innan jag somnade och kom på massor som jag skall lägga till men det blir först när jag skall gå på den igen om ett tag.

MUSIK: Ja det sket sig idag fan vet om det blir bra någon gång, vi hoppas på att det en dag blir bra.

Ja inget på lotto heller igår ja det var ju till i lördags men såg det igår. Nu återstår bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: