onsdag 6 juli 2011

Onsdag 6/7-2011 20:07

DAG: Jaha lite sen idag igen men jag pillade med en sak innan jag kom igång. Nu är jag här och då kör vi igång. Natten ja somnade inte som jag ville igår inte förrän till två tiden så somnade jag. Sov sedan så där fram till tio tiden men låg kvar i sängen ända till tolv innan jag gick upp. Och hade jag kunnat så hade jag legat längre än det. Men kom upp och fick i mig frukosten och sedan så gick jag loss på romanen. Men det gick rätt trögt idag och jag kom igång rätt sent med men till halv tre var jag klar och då drog jag i mig en mjukis. Sedan gjorde jag middag, men jag glömde idag att jag skulle ha haft fisk så jag tog karréer med pommes idag. Blir fisk till fredag om allt går som jag vill. Nä det var inte riktigt rätt jag drog till ICA innan jag drog i mig en mjukis och gjorde slut på min sista 100 nu har jag 400 kvar som skall räcka till den 25é. Kommer bli en hård månad detta känner jag på mig. Vi får se hur det går med detta, ni får se om ni tittar in en gång om dan eller nått sånt. Så mer? Jo jag såg på resten av filmen idag den var rätt kass men gick ändå ner, och jag raderade den efter. Så sedan var det Simsons och family guy idag med på boxen, brukade vara nya avsnitt men inte nu det är nog sommar uppehåll skulle jag tro. Så mer? Jo jag mailade om att Telias backup inte fungerade med det var från deras håll som det var fel. Men den kunde inte koppla upp sig igår igen, men de sa att de skulle se vad som var fel för att undvika detta i framtiden. Så och så fick jag tvinga en backup idag för den tog inte min roman, varför den gör så vet jag inte med tillslut så kom den in. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer efter träningen vid 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja då skall jag köra armarna igen tills imonn får se hur det går då. Skall gå igång på 8 kilo imonn både framsidan och baksidan så får vi se om det håller eller inte. Har packat väskan idag och är redo för morgondagen.

ROMAN: Ja kom igång sent idag men fick ändå tre sidor gjorda idag. Men fick ta ett par pauser innan jag kom igång igen. Och jag bytte block idag har också fått reda på hur lång den blir och det blir inte mer än ca: 100 sidor. Men sedan skall jag bearbeta dessa så hoppas jag kommer upp till en 300. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja skall då imonn lägga på sista versen och refrängen med så får vi se om den kommer upp. Kan dock säga att den inte är bättre än den förra. Men skall försöka lägga en till version efter detta och se om det blir bättre då. Vi får se tills imonn.

Ja det är onsdag och jag vet att ni redan håller tummarna för mig så nu återstår det bara att se hur mycket jag vann. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: