onsdag 27 juli 2011

Onsdag 27/7-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, kass sådan med somnade till ett tiden sov fram till två sedan tre och så till fem efter detta sov jag fram till elva tiden. Låg kvar till halv tolv innan jag gick upp fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv tre tiden då jag fick i mig en mjukis. Sedan satte jag igång med middagen, hade idag korv och mos och ketchup och rostad lök idag. Det ar gott och jag såg på Simsons och family guy idag när jag åt från boxen. Seg dag idag känner inte för nått kan bara hoppas jag somnar inatt. Så såg på film när jag åt lunch idag och sedan på två och en halv män lite. Mikro blogg idag tror jag visst men kommer igen imonn med mera efter träningen hur den nu går.

TRÄNING: Ja imonn så får vi se om armbågen håller men jag tror inte det känns nu nästan hela tiden. Skall ringa till nästa vecka och höra vad jag skall göra.

ROMAN: Lite segt idag men fick ändå mina tre sidor gjorda idag. Nästa gång blir till tisdag skall köra novell till lördag.

MUSIK: Ja det blir inget till trummor imonn iallafall men nått får jag hitta på tror jag. Vi får se.

Micro blogg idag men är seg idag får hoppas att jag kan sova inatt bara. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: