onsdag 13 juli 2011

Onsdag 13/7-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men sov sedan rätt kasst vaknade många gånger fram till sju. Låg kvar i sängen fram till åtta tiden innan jag gick upp och fick i mig en storfrukost idag. Tre mackor och en hög med oxpytt såg lite på teven med men till nio tiden så var jag klar och då la jag mig igen ett tag. Men jag somnade inte idag så till lite efter nio tiden så gick jag upp och drog sedan till halv elva tiden igång med romanen. Körde den idag fram till ett tiden så drog jag igång med att lyssna på låten igen. Och jag bestämde mig för att lägga upp den, den ligger på musik och heter Sky men det var loop låten som jag gjorde för ett tag sedan. Sågen är kass men refrängen hör man vad jag säger iallafall. Uppdatering nr 82 på start sidan. Och den ligger på 17,90 MB så den tar ett tag att lägga upp tog först 50 minuter men då var det något som inte ville så jag fick göra om det igen sedan. Men jag tror att det är Telias backup som tar upp hela bandbredden så att det inte gick att lägga upp idag. Andra gången så stängde jag av Telias backup då gick det tillslut ändå. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och kollade sedan datorn då och då för backupen men den kommer ta dagar att göra. Så efter detta så drog jag igång med middagen, hade idag fläsk och mos gott mos. Det var väldigt gott idag och jag såg på min serie med idag inspelad igår. Så sedan efter middagen så kollade jag datorn igen men inget hade hänt nästan alls. Så sedan så drog jag i mig en lunch idag och såg lite på teven med Beck men bara en stund. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att titta in då. Jo det är lotto idag så era tummar tar jag hand om så vinner jag så kommer det upp på twitter annars får ni veta imonn efter träningen.

TRÄNING: Ja skall packa väskan idag har inte gjort det eftersom datorn har krånglat. Ja backupen alltså. Så får vi se om det blir cykel till lördag eller inte.

ROMAN: Ja fick mina sidor gjorda idag och fort gick det med men då kom jag upp till sju med så.

MUSIK: Ja som jag sa så är sky uppe nu musiken är rätt bra även om sången tar bort den. Men det är bara loopar så den är bra så spelar jag trummor och försöker sjunga med. Men det gick åt skogen.

Lotto idag ja tummar till mig så kanske jag tar hem lite stålar idag. Men inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: