söndag 10 juli 2011

Söndag 10/7-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men sov kasst sedan. Varför detta vet jag inte men det kan vara värmen men sämre sover jag nu iallafall. Så ett antal gånger under natten så vaknade jag upp och somnade igen. Höll på så här fram till elva tiden då jag drog ut propparna och låg till halv tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så till lite efter tolv tiden så drog jag igång med dammsugningen. Efter denna så gick jag loss på hemsidan, idag hade alla uppdaterat och jag fick in uppdatering 58 59 60 på spotify sidan och 79 80 81 på startsidan men såg just nu att sitemapen inte kommit in ännu. Den gjorde jag till två tiden men har inte laddats in i Google ännu. Så sedan så la jag in alla uppdateringarna på twitter här intill om ni är på originalbloggen annars så kommer ni dit på här: www.henrikporali.se/blogg Kan ni klicka på och spana in de senaste listorna på NRJ MixMegapol och RixFm finns till höger i blå ruta. Så sedan så fick jag dra till ICA för att handla lite, inte mycket pengar kvar nu så jag får ligga lågt med inköpen ett tag nu. Har bara 200 kvar nu som skall räcka till den 25é. Så mer? Jo efter jag drog till ICA så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Idag hade jag kotletter med pommes och såg på Simsons och family guy idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår från dem så jag vann inte storvinsten men kanske lite, om så är fallet så kan ni se vad jag vann på twitter här intill. Om inte vinst så får ni reda på detta tills imonn runt 21:40 tiden när jag bloggar igen. Så mer? Såg just nu att telefonen ligger nere har ingen ton i den alls. Skall testa att starta om modemet så får vi se om det gör skillnad eller inte. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn vid vanligt tid runt 21:40 tiden. Ses då!

TRÄNING: Japp har packat klart idag och är redo för träningen imonn. Så får vi se när jag kan dra igång med cykeln med kanske till nästa vecka om det är bra väder. Men jag vill ha sol och minst 18 grader om jag skall köra. Om jag kör så blir detta till tisdag och lördag som vanligt vi får se tills tisdag hur det blir med det.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag gå loss igen då ja, så är det onsdag och sedan lördag igen efter det. Fredag är tvätt igen.

MUSIK: Ja imonn så skall jag gå på nytt då igen men jag skall pilla med hela låten nu så jag har kontroll över allt innan jag gå igång med den. Vi får se hur det går ni får veta imonn.

Ja kanske lite pengar men troligen inte alls nått, vi får se men de kanske ringde men eftersom telefonen är kass så… Ja nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: