söndag 17 juli 2011

Söndag 17/7-2011 20:06

DAG: Jaha ännu en rätt kass natt somnade inte förrän till tre tiden igår och sov sedan rätt kasst fram till tio då jag vaknade upp men inte för första gången utan många gången. Men somnade om igen fram till elva sedan igen till halv ett. Så en väldigt sen start på denna dagen. Men jag fick i mig frukosten och så drog jag genast igång med dammsugningen. Rätt på detta var det hemsidan som jag gick loss på, som tur var idag var det bara två som hade uppdaterat. Så det tog inte lång tid jag var klar till halv tre idag trotts att jag var rejält sen idag. Det blev uppdatering 61 62 på spotify sidan och 83 84 på startsidan och som vanligt så hade inte MixMegapol uppdaterat de orkar bara en vecka sedan håller de upp en vecka. Så mer? Jo jag drog i mig en mjukis idag efter hemsidan och så fick jag vänta på att tiden skulle gå så jag inte startade maten för tidigt. Satte mig och spelade lite och klarade en runda på pussel spelet idag. Har nu löst 92% idag skall komma upp till 100 innan allt är löst på den. Så sedan så ringde de inte igår så ingen högvist igår heller men kanske lite. Har lagt upp det nya på NRJ och RixFm på twitter idag så ni kan gå in där om ni inte vill gå in på hemsidan. Så mer? Jo jag gick igång med middagen sedan och körde idag kotletter med mos idag. Såg på en film jag spelade in men den hade jag redan sett en gång, andra filmen jag spelar in som jag redan har sett. Så fick också i mig lunch och såg lite på teven då med min inte på nått speciellt idag bara slö tittade idag.

TRÄNING: Jo har inte sagt detta innan men jag har ont i foten, vad nu fan detta kan var då. Om det är de nya skorna jag köpte som inte är okey. Men jag har inte råd att köpa nya nu, hoppas att det är något annat.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra igen då ja, men det är rätt mycket att lägga till sedan.

MUSIK: Japp då skall vi köra imonn då ja, vi får se hur det går med detta men kommer imorgon.

Trött dag idag även om jag sov länge men hoppas på bra sömn tills imonn bara så. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: