lördag 2 juli 2011

Lördag 2/7-2011 20:07

DAG: Jaha en rätt kass dag idag men ändå okey, somnade till ett tiden igår och sov sedan fram till sex. Då jag vaknade upp men gick inte upp somnade igen fram till åtta då gick jag upp. Fick i mig en storfrukost och satte mig sedan att se på teven, detta höll jag på med ända till tolv. Så sen var jag idag men jag körde sedan igång med romanen och fram till två tiden så var jag klar med den. Då drog jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. När jag kom hem så fick jag gå loss på träningsmaten med en gång, men fick i mig en mjukis med. Så kan jag meddela att Telia backup har krånglat hela dagen idag så jag har pillat med detta med. Så efter träningsmaten så pillade jag med det igen fram till fyra tiden och efter så jag kom inte igång med storstretchen förrän till fem tiden idag. Jävligt sen var jag men efter denna så gjorde jag middag, spagetti och köttfärssås hade jag idag. Och kollade på teven med när jag åt min serie som var rätt kass idag. Och sent fick jag i mig mina tabletter med idag så vi får se om jag somnar alls idag. Så mer. Jo jag tänkte när jag gick upp nu kommer datorn inte starta med. Och visst fan så gjorde den det, har inte gjort det på många veckor nu. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med erat stöd så jag kan lobba hem stålarna idag. Mer? Kass morgon vissa tidiga morgnar blir bra men inte denna jäkt hela dan idag. Men jag fick det gjort som jag skulle så okey dag ändå på det hela. Men det återstår att se hur jag sover med men det får ni veta imonn.

TRÄNING: Ja sent omsider så kom jag igång med storstretchen och den gick bra. Men jag har fått ont i ryggen av sängen kände det i torsdags när jag köra magen. Fan jag hoppas att det lägger sig bara så det inte blir värre. Får se till måndag hur det går då.

ROMAN: Ja hade tänkt att komma igång tidigt idag men så blev det inte. Men jag fick mina tre sidor idag med men sen var jag.

MUSIK: Ja som jag sa får vi se hur det låter till måndag blir sämre med tiden har jag märkt. Men skall lyssna på det till måndag så skall jag sedan skriva text till tre verser och en refräng och ett break. Så får jag se vad som händer sedan.

Lotto ligger nog en 97 i potten idag de vill jag ha, som om ni bara håller tummarna så skall jag fixa resten. Så nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: