tisdag 12 juli 2011

Tisdag 12/7-2011 20:07

DAG: Jaha natt  igen då ja, eftersom det var träning igår så somnade jag inte förrän till tre tiden igår. Sov sedan så där under natten fram till elva tiden men jag låg ända till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men det gick trögt idag slutade till tre tiden. Då drog jag till ICA för att handla lite nu har jag bara 200 kvar som skall räcka till den 25é. Så idag fick jag ingen lunch då räcker det inte till träningen på torsdag. Så sedan så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg på Simsons och family guy idag när jag åt. Tänkte dra ut på cykeln men mer om detta nedan på träning. Så sedan så som jag sa blev det inte någon lunch idag så jag tittade in på onoff som har gått i konkurs hittade en bärbar dator för 5500 har kostat 7000 den hade 4 kärnig processor och 8 GB ram den hade suttit bra men jag har inte 5500 så. Men om ni håller tummarna för mig så kanske jag tar det imonn det är ett bra pris och snabb dator. Så mer? En slö dag idag inte gjort mycket idag men lite fick jag ändå gjort så. Jag spelade lite bejeweled 3 idag med och tog två medaljer gick rätt bra idag. Så mer? Jo det är igen Telias backup som håller på igen nu börjar den lägga in backup igen men fan om detta är nu riktigt så har den inte tagit backup på halva hårddisken innan. Den har gått sedan tre och den är bara en fem procent in på hela backupen. Något fel är det med den och jag tror inte man kan lita på att den backar upp allt på hårddisken. Men det som syns så kommer den hålla på fram till tre fyra inatt men jag tänker stänga av idag har inte lust att ligga vaken så den kan ladda klart. Får se imonn om den tar upp det igen men halva min hemsidan hade den inte tagit backup på den går inte att lita på…

TRÄNING: Ja tänkte idag att jag skulle köra första rundan på cykel men när jag gick ut och handlade så var det kallt och solen gick i moln. Så jag la ner det idag, men som sagt så har jag 26 grader här inne så då är 18 grader ute rätt kallt. Men inget cykel väder idag får se till lördag om det kanske går då.

ROMAN: Ja blev väldigt sen idag men jag fick ta pauser idag ett antal gånger med och blev inte klar med mina tre sidor idag utan gjorde bara två idag. Bättre än inget iallafall. Men det tar jag igen imonn.

MUSIK: Ja eftersom det inte blev någon lunch idag så hann jag med att lyssna lite på musiken jag gjort innan och jag tror jag skall lägga upp loop låten sågen är rätt kass men kanske lägger jag upp den. Får se till söndag hur jag gör.

Japp det är ånyo dags att hållar tummarna för mig så jag kan ta hem lite stålar till onsdag. Så om ni börjar nu så skall det nog gå bra. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: