lördag 16 juli 2011

Lördag 16/7-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men sov sedan rätt kasst under natten. Vaknade sist upp till fem låg sedan vaken till sju innan jag gick upp. Fick i mig en stor frukost och sedan så la jag mig igen då var klockan runt nio tiden. Låg sedan fram till elva innan jag kom upp. Drog igång med romanen till ett tiden var klar till halv tre tiden då jag drog till ICA för att handla lite. Köpte med mig en påse godis med bra när jag har så lite stålar. Så kom hem och satte igång med träningsmaten, den var klar till fyra eller lite efter. Så jag kom igång sent med storstretchen med så efter detta så stekte jag köttbullar med pommes. Och såg en serie och en film men filmen hade jag sett innan och de var lika kass denna gången. Så mer? Små kass dag idag tidig morgon och sen var jag igång med stretchen med. Mer? Jo jag brände en cd för ett tag sedan men går det inte att lägga till på denna sedan? Inte när jag gör det iallafall, kasst att man inte kan lägga till sedan jag brände tre låtar sedan kom inte mer in på den. Men det är nog så tror jag har inte bränt på väldigt läge nu men jag trodde det skulle gå på MP3 låtar men inte heller. Så mer? Ja lite pengar kvar nu tog en 100ing från tandläkarpengarna idag och nästan allt gick åt idag med nu får jag inte köpa mer förrän till den 25é. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto så jag hoppas att ni håller tummarna för mig. Så skall jag på twitter säga hur mycket jag vann, nja kanske att jag vann då, eller inte vann då. Så mer? Jo nu kommer Gotia cup barnen med hade Partille cup innan dess en vecka men nu är de här. De bor på skolan mitt över såg i morse att en bil från gotia stod där. Då var klockan lite över sju. Mer? Nä inte mer för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja kom igång tillslut med storstretchen idag och den var rätt seg som vanligt. Tänkte ett tag att jag skulle cykla idag men jag la ner det hade för lite tid idag får ta det till nästa vecka.

ROMAN: Ja körde en runda idag igen och fick ut mina tre sidor idag med.

MUSIK: Ja brände en cd idag på det jag har gjort men skall kanske lägga till en till men det går ju inte. Men vi får se om det blir nått av den nya eller inte.

Lotto idag så jag skall hovra över telefonen efter bloggen så skall vi se vad jag kammar hem eller inte kammar hem. Kolla in twitter för mer info idag eller så får ni veta tills måndag kväll om jag inte fick nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: