måndag 18 juli 2011

Måndag 18/7-2011 21:44

DAG: Japp natt igen då och en rejält kass sådan med, somnade till tolv tiden som jag skall men vaknade igen till ett sedan två. Efter detta så sov jag till sju och sedan igen till nio därefter så låg jag och vred mig fram till elva. Då gick jag upp och fick i mig frukosten, slog igång musikdatorn med innan frukosten. Så efter denna så körde jag musik fram till ett då det var lunch och sedan igen fram till tre. Så så till fyra så drog jag iväg till träningen, som gick bra trotts kass natt. Hem och så stretch och så middag på det, kollade på family guy och Simsons när jag åt. Och nä jag vann inte nått igår ja eller till i lördags men såg det igår. Men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig. Så mer? Kass dag idag men träningen gick ju bra så okey då. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja vi får se om det är gången som gör att foten gör ont kände inte av det idag när jag sprang men får se tills imonn. Bra träning idag trotts kass natt.

ROMAN: Ja då kör vi igen imonn hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra.

MUSIK: Japp idag är det officiellt jag lägger ner musiken ja det är att göra musik det blir inget av det. Men jag skall köra trummor istället men just nu kan jag bara spela 2 minuter innan jag får ont i armbågen. Men vi hoppas det blir bättre med detta så jag kan köra igång igen. Lägger sig smärtan i armbågen så skall jag spela hela dan på måndag och torsdag så förhoppningsvis så skall jag bli bra med. Vad är det de säger, övning ger färdighet.

Japp kass natt gav en rätt kass dag men inte hel kass ändå okey. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: