lördag 9 juli 2011

Lördag 9/7-2011 20:02

DAG: Jaha skall börja med att säga att jag igår sa att jag sov lite kasst men jag somnade inte förrän till tre tiden eftersom jag tränade igår glömde av det när jag skrev igår. Så natt ja inte bättre inatt sov väl till tre tiden sedan vaknade jag igen. Och ett antal gånger till under natten om det är värmen eller vad det nu är så till fem så vaknade jag för sist gången. Låg sedan fram till sex innan jag gick upp och drog i mig en storfrukost. Tog de potatisarna jag kokade i förrgår kokade då ett kilo så resten av dem stekte jag idag och ett paket med bacon. Så kollade lite på teven idag när jag åt men till sju tiden så var jag klar och då la jag mig ett tag. Sov lite fram till tio tiden då jag drog upp och gick igång med romanen. Men det tog tid innan jag kom igång idag så till halv ett så gick jag loss körde sedan fram till två tiden. Då jag drog i mig en mjukis och så körde jag igång med storstretchen sedan till halv fyra tiden. Efter denna så gick jag igång med middagen körde idag hamburgare med pommes och lika gott idag som alltid med detta. Kollade på min serie idag när jag åt med sedan var klockan bara fem när jag var klar med maten. Brukar bli sen på lördagar men inte idag fick igång stretchen tidigt idag så jag hade tid kvar. Så efter detta så satt jag mig ett tag och spelade bejeweled 3 men kom igen vart idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag la upp förra veckans spotify upplägg idag glömde det till söndags men idag är det uppe. Ja på twitter alltså la jag upp det, länkar till detta är uppe nu skall lägga upp igen till söndag de nya med hoppas jag. Så mer nu då? Nä inge mer idag säger hej.

TRÄNING: Ja körde storstretch idag och det gick bra det är mycket lättare att köra när jag är varm. Har lite träningsvärk i armarna idag med men som jag sa innan så räknade jag med det när jag gick igång igen.

ROMAN: Ja körde tre sidor idag med och det gick rätt snabbt men då gick jag igång tidigt idag med. Så men det är som jag sa rätt mycket att lägga till sedan med.

MUSIK: Ja musik ja vi får se vad det blir tills måndag men nått hoppas jag att det blir skall ägna mer tid till att bygga upp låten än vad jag brukar göra denna gång. Vi får se hur det går med det.

Ja det är lördag och det är lotto och jag har lotto och ni håller tummarna och jag skall vinna för ni håller tummarna och jag återkommer med hur mycket jag vann till imonn eller till söndag om jag inte vinner stort. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: