onsdag 20 juli 2011

Onsdag 20/7-2011 20:13

DAG: Jaha satt och spanade in mitt webhotell och glömde tiden helt idag, men nu är jag här. Natten då ja, nä det gick inte att somna igår så jag låg ända till två tre tiden innan jag somnade in igår. Sov sedan fram till tio tiden och låg sedan vaken ett tag men somnade igen fram till elva. Efter detta så låg jag ända till kvart i tolv innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Klockan var då runt ett körde idag fram till halv tre. Därefter så drog jag i mig en mjukis och så fick jag vänta på att klockan skulle ta sig lite längre fram. Och då gick jag loss på middagen, hade idag kotletter med pommes. Det var det som fanns kvar i påsen inte så mycket idag skall köpa mer till fredag. Kollade på Simsons och family guy idag när jag åt sedan lite på Discovery när jag åt lunch. Så mer? Jo idag är det lotto och jag vill väldigt gärna ha lite stålar en hög tack så jag räknar med era tummar idag. Vinner jag så kommer detta upp på twitter ni kan kolla in här (om ni är på original sidan www.henrikporali.se/blogg går ni in här så kan ni se twitter till höger blått fält) om jag vann nått eller inte så kommer jag med rapport imonn efter träningen. Så mer? Jo jag satt idag och spelade lite bejeweled 3 och klarade två av de svåraste idag nu har jag bara poker kvar att göra och det är inte lätt det. Måste komma upp till 4000 poäng på tio rundor har inte klart detta innan men en dag så hoppas jag på det. Och tror det var nu 97% och då en grej kvar att göra. Så mer? Jo jag fick ont i armbågen med idag när jag spelade satt lite för länge idag. Så fan vet om det kommer gå att köra imonn på gymmet, vi hoppas på det hör av mig imonn om detta.

TRÄNING: Ja imonn så kommer jag upp till 15 kilo och det kommer jag inte kunna köra som innan. Då får vi se om jag kan köra eller inte, men det lutar åt att jag måste tillbaks igen till sjukgymnasten. Och jag har bara råd med en gång denna gången så måste han komma på ett sätt att få det bra. Jag la ut 300 förra månaden och det var lite för mycket har fått sno pengar från tandläkaren för att klara av det denna månaden. Men vi hoppas på det bästa.

ROMAN: Jaha fick mina tre sidor idag med även om jag idag var rätt sen så hann jag med det ändå. Men jag kom på en sak som jag måste kolla upp framöver, kom inte ihåg hur jag skrev nu så. Men jag skall kolla upp detta sedan har skrivit upp det så det är lugnt.

MUSIK: Ja då är det frågan vad jag skall göra imonn då. Vill inte köra trummor imonn för jag kommer få ont i armbågen och det vill jag inte ha till träningen. Vi får se vad jag gör av det mer info imonn.

Lotto ja skulle var gott har funderat lite vad jag skall köpa men tror jag skulle köpa nytt webprogram eftersom musiken går lite trögt just nu. Japp vi får se vad det blir som jag sa kolla twitter om ni vill vara upp till date. Men det går nog som vanligt skulle jag tro. Och som vanligt så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: