torsdag 14 juli 2011

Torsdag 14/7-2011 21:49

DAG: Jaha sen är jag för mina datorer backar upp och det tar en evighet. Sedan så fick jag uppdatering till XP datorn med så jag fick ladda in det och sedan starta om den. Så nu till natten då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till tio tiden. Nja inte riktigt jag vaknade ett par gånger under natten med men bara korta stunder. Så jag låg till halv elva innan jag kom upp slog igång musikdatorn och så drog jag in på toan. Sedan var det frukosten och så satte jag igång med musiken. Körde den fram till tre tiden idag då jag la ner för dagen. Men datorn kommer stå på imonn med och denna med så att de kan backa upp. Så fick jag ett samtal idag hon kunde inte höra mig sa att det var fel på telefonen. Och när jag testade uppkopplingen så var det bara 2 MB och 0,2 MB så jag fick stänga av modemet och starta om det då gick det upp till 18 som det brukar vara. Så detta gjorde ju att backupen tog en evighet men den backar ändå upp filer som redan är uppbackade jag mailade om det idag. Så sedan till fyra tiden så drog jag till träningen, tränade sedan hem stretchade och så middag på det. Såg idag Simsons och family guy när jag åt så satte jag boxen på inspelning på en film idag med på 6 an. Så mer? Jo jag vann inte nått igår men till lördag så smäller det till eller hur? Jo jag får köra backupen imonn med hela dan så skall det var vara klart sedan hoppas jag. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn tvätt imonn och måste ut och handla med.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men det är inte många löpband som går nu fyra av sex går resten är kassa. Och jag vet inte om armbågen är okey eller kommer bli okey. Får se hur det går men det är inte över ännu iallafall.

ROMAN: Japp inget imonn då det är tvätt på gång men till lördag så är jag igång igen.

MUSIK: Ja körde idag som jag tänkte mig men vet i fan tror jag måste fokusera på trummorna istället men då måste armbågen bli bra någon gång. Men jag kör på mitt sista projekt nu så får vi se om det blir nått med detta eller inte. Om inte så kör jag bara trummor sedan hela dan så jag kommer igång igen med detta.

Så dagen är till ända och jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: