söndag 24 juli 2011

Söndag 24/7-2011 20:06

DAG: Jaha och så en kass natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden. Men sov sedan bara fram till halv sex sedan igen till halv sju och så halv åtta tiden så gick jag upp och drog i mig lite frukost. Så kass morgon idag men efter frukosten så la jag mig igen och sov korta stunder fram till elva tiden, så lite sömn fick jag ändå. Och när jag gick upp så drog jag igång med dammsugningen till tolv tiden och så med en gång satte jag igång med hemsidan. Då var väl klockan runt halv ett nått sånt. Uppdaterade idag två grejor på spotify sidan var det nr 63 64 och startsidan var det 85 86 som vanligt så hade inte mixmegapol uppdaterat. Men NRJ och RixFm detta finns nu med på twitter och facebook om ni vill spana in vad för låtar det var denna vecka. Så efter detta så hämtade jag hem mail för jag ville se om jag fått svar från sf-anytime. Kunde inte logga in där men det fanns inte hjälp så jag tog voddler istället såg Harry Potter dödsrelikerna 1 idag skall se en annan till nästa söndag tänkte jag. För jag fick svar vad som var fel på deras hemsida det var IE9 som man skulle lägga till kompatibilitets vyn så kunde jag logga in där med. Så nästa söndag så blir det sf som jag spanar på. Så mer? Sedan slutade filmen till fyra tiden då jag drog igång med karréer med pommes. Och såg lite på boxen med som jag hade spelat in igår. Så mer? Jo en bra dag idag även om jag kom igång lite väl tidigt så var det en bra dag idag. Ser fram emot nästa söndag vad blir det då?

TRÄNING: Ja är redo för träning imonn men jag måste packa först har inte gjort detta ännu. Men gör det efter bloggen.

ROMAN: Ja då blir det till onsdag igen då ja, tisdag är klippning och mat dag.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn men tror jag skall gå loss på lite trummor och känna mig för hur det går med det. Återkommer imonn med mer.

Japp så var det lotto då ja men ingen storvinst för jag fick inget samtal men kanske lite. Blir det nått så twittrar jag om det idag annars får ni imonn veta att jag inte vann nått. Så nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: