fredag 15 juli 2011

Fredag 15/7-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden och sov sedan rätt bra men vaknade ett antal gånger under natten. Men till elva tiden så vaknade jag helt, låg sedan fram till halv tolv innan jag kom ur sängen. Startade datorerna så att de skulle ta backup klart idag och så drog jag ner med tvätten till tolv tiden. Så efter detta så stack jag upp igen och fick i mig frukosten. Så sedan när klockan slog kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den samma. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite köpte upp mina sista 200 idag. Ja jag har nog 20 kvar och det skall jag göra av med tills imonn måste köpa lite till. Annars så får jag nalla av tandläkarpengarna en 100 så klarar jag mig fram till den 25é. Så sedan när jag kom hem så låste sig datorn det började med att IE låste sig sedan hela datorn. Fick stänga av den och efter detta så fungerade den som den skall. Och backupen blev klar till fyra tiden idag, lite tidigare på XP:n. Och jag tror att allt kom med denna gången med kollade ett antal filer och de hade uppbackats. Så mer? Sedan till kvart i fyra så drog jag ner och fick upp tvätten och så satte jag igång med middagen. Hade idag fläsk och pasta det var väldigt gott och så såg jag på min film som jag spelade in. Smoking nått hette den och den var väl okey. Så mer? Efter detta så satt jag mig att spela lite bejeweled 3 ett tag men kom igen vart idag alls. Så mer? Jo vi hoppas på lite mer pengar tills lördag igen som vanligt. Sedan var det inte nån som spanade in min nya låt heller, kan säga att det lät bättre när jag laddade ner den till mobilen. Det är något konstigt med min realplayer som gör att det låter illa i den. Det lät bättre när jag spelade den i mobilen, men det blir sämre på slutet då rösten inte håller mer.

TRÄNING: Ja vi får se till nästa vecka hur det går med armbågen kommer då upp till så pass högt att jag måste göra fel. Innan har det varit lätt men nu så får jag köra som jag gjorde innan. Får se hur det går då.

ROMAN: Ja då är det roman igen tills imonn då. Skall köra mina tre sidor hoppas jag iallafall. Så ni får veta imonn mera om detta.

MUSIK: Ja ingen har lyssnat på den nya låten men det är väl semester så men den var inte så kass som jag först tyckte det var som jag sa innan realplayer som gjorde att det lät fel. Dock är den inte bra men okey ändå tror jag. Men vi får se vad som händer med den nya och hur jag gör sedan blir nog trummor om armbågen håller.

Jaha lotto imonn så ni kan redan nu håller tummarna för mig så skall jag nog kamma hem lite stålar ändå. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: