fredag 29 juli 2011

Fredag 29/7-2011 20:07

DAG: Jaha lite sen idag men nu är jag här, natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt två tiden redan. Sov sedan rätt bra fram till tio men låg sedan kvar till halv tolv innan jag gick upp. Lät idag bli att få i mig frukosten utan till tolv så stack jag ner till tvättstugan. Efter detta upp igen och då fick jag i mig frukosten. Sedan väntade jag på att klockan skulle slå kvart i ett då det var dags att hänga upp tvätten. Sedan när jag kom upp efter detta så ringde jag till morsan och grattade idag fyller hon år, och jag har inte köpt nått men tar det en annan gång. Så sedan så drog jag till ICA och köpte lite smått och gott till träningsmaten imonn. När jag kom hem så kollade jag tvätten och så stack jag sedan upp och slängde in kycklingen i ugnen. Men idag var det något som hade spillt så brandvarnaren gick igång och jag fick upp och ta ner den. Fick också öppna alla fönster för det stack i ögonen nått inibänken. Så till lite över tre tiden så var detta klart och jag tog ut det, det var bara fyra ben idag hade inte mer i frysen idag. Och jag tänkte köpa men det finns inte plats i frysen för dem om jag hade gjord det. Så jag tog de fyra jag hade och körde dem, för de får plats i frysen. Så efter detta till halv fyra tiden så drog jag igång ugnen igen för middagen och så till kvart i fyra drog jag ner och plockade upp tvätten. Sedan så drog jag igång med middagen, idag hade jag karréer med pommes och en sås idag en kebab sås från Felix den är så där för den är för söt. Men om man doppar köttet och sedan också pommisarna så är det gott. Hade inget att se idag så jag spanade på Simsons och family guy ett tag men det var avsnitt jag redan hade sett så jag slog över till Discovery ett tag. Och när jag åt lunch så såg jag på draktränaren igen har sett den innan men brist på annat så. Så till tre tiden så drog jag igång skannern på båda datorerna och det gick utan att något upptäcktes idag med. Så mer? Jo Telia har inte uppgraderat till 60 ännu till Olskroken men det är ju semester så det tar nog till slutet av denna månaden, ja till augusti menar jag. Så mer? Rätt bra sömn inatt hoppas detta håller i sig framöver. Så skall testa till måndag att spela lite vet inte om jag hade rätt med det mer om detta nedan på musik och träning.

TRÄNING: Ja som jag sa här över så vet jag inte om det gör ont eller inte just nu. Har träningsvärk med i armarna idag så jag skall till måndag testa igen annars så ringer jag till tisdag.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till tisdag då som jag kör här igen. Imonn är det novellen sedan är det ledigt över söndagen och en film hoppas jag att det blir men det beror på när jag vaknar till söndag.

MUSIK: Ja jag skall köra lite trummor till måndag så får vi se var det gör ont kan vara annat ställe har jag kommit på idag. Vi får se hur det går med detta men om det ändå gör ont så ringer jag till tisdag.

Ja en bra dag idag och jag har bara en sak kvar att säga idag och det är. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: