torsdag 30 juni 2011

Torsdag 30/6-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden sov sedan bara fram till sex. Och då när jag vaknade så var jag superpigg så jag låg till halv sju så tog jag mig upp och drog i mig en stor frukost. Ja det var tanken iallafall jag hade ingen oxpytt så det blev bara mackor och bacon ett paket. Så till åtta tiden så la jag mig igen tänkte kanske kan jag sova lite till men inte heller. Så jag drog upp och slog igång musikdatorn. Så pillade jag lite men tillslut så satte jag mig framför musikdatorn och drog igång. Då var nog klockan runt tio tiden satt sedan fram till ett då det var dags för lunch. Efter denna så drog jag igång igen fram till tre tiden, då jag la av och sparade det. Och samma sak som hände med denna datorn när jag sparade hände med musikdatorn, Telias backup körde ändra fram till nu vid sju tiden. Det backade upp allt igen som på denna dator och den gick igång vid tre tiden körde ända fram till sju det är det är fyra timmar det för att backa upp 1,6 GB ja det var nog inte allt den tog men massor hade inte laddads in innan som den tog nu. Så sedan så drog jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Och idag var det inte alls gott med woken åt inte upp allt idag. Men till nästa vecka så skall jag köra nytt ja det är gammalt men har inte kört det på ett bra tag nu. Så såg på gaget show när jag åt och lite på family guy och lite Simsons med hann jag med för jag inte körde armar idag igen. Så mer? En bra dag trotts att jag vaknade alldeles för tidigt idag, varmt idag var det med kände på gymmet det. Så mer? Jo imonn är det tvätt och så skall jag dra in till stan och köpa spel och kontroll. Handla mat skall jag gör på vägen hem med och så skall jag lösa ut en lott med som jag vann 50 på. Så mer? Ja nu är det inte mer på aftonbladet heller så om ni kommer där ifrån så hej och välkomna.

TRÄNING: Ja det gick bra på gymmet idag och varmt var det med och svettigt. Men det gick bra så skall jag köra armar till nästa vecka får vi se om armbågen håller. Skall starta på 8 sedan gå uppåt varje vecka om den håller. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja till lördag skall jag väl kunna gå loss igen hoppas jag, har kommit till sidan 28 och gjort halva blocket nu nått sånt. Ja det är sidan i Word dokumentet alltså.

MUSIK: Ja kom igång idag rejält tidigt så jag fick massor gjort men det låter ändå så där om det men vi får se. Har gjort klar låten idag skall då lägga på sång till måndag igen. Få vi får se hur det går då.

Ja inte på lotto skulle ni tro men inte jag vann 22 bagare inte illa sedan spelade jag bort detta på tior och vann inte nått. Men till lördag då smäller det det känner jag på mig. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: