måndag 20 juni 2011

Måndag 20/6-2011 21:46

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle till tolv tiden igår men sov sedan så där under natten. Vaknade till fem sedan sju och så till tio tiden men somnade lite efter detta med så till elva tiden så gick jag upp. Så en lite små kass natt men kände mig ändå rätt pigg idag. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med musiken körde idag fram till ett då jag tog paus för lunch och så igen efter detta fram till tre tiden. Så såg idag att det finns erbjudanden från Telia de erbjuder 30 och 60 MB skall ta och slå dem en signal imonn och höra om jag kan få detta och vad det kommer att kosta. Så mer? Jo till fyra tiden så drog jag till träningen och körde sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg på family guy idag när jag åt och sedan lite på två och en halv män. Så mer? Jo det med Telia så om jag räknar rätt så kommer det gå på 70 kronor mer och så kan jag få upp hastigheten till mellan 30-60 MB. Men jag kanske inte har rätt så jag skall ringa imonn. Så mer? Nä inte mer idag jag kommer igen imonn med mera. Mini blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag även om natten var så där men när jag skulle köra kabel så tog det emot. Jag fick ont i armen när jag skulle dra ihop men jag körde på lägre tyngd en gång och sedan så gick det bra. Fan det nu är, det har hänt ett par gånger.

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn då hoppas på bra sömn och lång morgon sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja idag så fick jag ihop låten men fan vet om den inte är för kort just nu. Lite svårt att mäta detta när jag inte spela in men tror den bara är lite över två minuter nu. Skall spela in det till torsdag så får jag se, bara för att se hur lång den är. Tanken är att jag skall spela hela låten på en gång denna gången. Men vi får se hur det går med det, till torsdag.

Ja jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: