fredag 17 juni 2011

Fredag 17/6-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden igår och kom ur sängen till halv tolv då jag duschade och drog sedan ner med tvätten. Sedan upp igen och fick i mig frukosten, efter en fyrtiofem minuter så stacka jag ner igen och hängde upp den samma. Sedan efter lite bejeweled 3 så stacka jag till ICA för att handla lite. Och efter detta så stack jag hem. Jo jag tog en mjukis någon gång idag vet inte exakt när med jag tog en. Så kom hem och kollade tvätten på vägen upp, sedan när jag hade fått in alla varor så kom jag på att jag skulle laga träningskyckling idag så jag drog in den. Och en timme senare så vände jag den, och så en halvtimme så tog jag ur den. Ja jag stoppade in den fryst om ni undrar vilken tid det tog. Så när denna var ute så drog jag igång med middagen, hade idag korv och mos gott mos. Så kollade på mina serier idag med när jag åt, och hoppade lunchen idag var rätt mätt idag så. Satte mig och spelade lite bejeweled 3 ett tag men fastnade så jag la ner det. Och till fem tiden så satte jag igång virusskannern på båda datorerna men XPn ville inte idag så det tog ända till halv sex innan jag fick igång den. Så mer? Jo jag glömde i onsdags ladda in uppdateringarna till XPn med, så det gör jag nu kommer ta tid det var 11 stycken.

TRÄNING: Ja idag så körde jag de nya övningarna för min armbåge med skall nu köra dem i två veckor så skall det vara bra sedan. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja jag sa igår att jag skulle köra till lördag men då är det tävlingsnovellen som gäller för mig så inte förrän till tisdag så kommer jag gå loss igen.

MUSIK: Ja vi får se hur det går med den nya låten men den kan bli bättre än den förra hoppas jag.

Det är ånyo dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: