söndag 5 juni 2011

Söndag 5/6-2011 20:06

DAG: Ja som vanligt så är det natt igen, somnade sent igår och sov sedan kasst som fan. Vaknade varje timme fram till tio tiden efter detta så sov jag fram till ett. Och flög upp ur sängen för jag trodde det var måndag tänkte nu hinner jag inte äta lunch heller. Men när jag kom in på toa så kom jag på att det var söndag. Så fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med dammsugningen med en gång. Rätt på detta så satte jag mig och fixade med hemsidan. Detta tog tid idag för alla hade uppdaterat så till fyra så var jag klar men bara för att jag kopierade över istället för att skriva in. Det tog två timmar att först göra spotify listan och sedan själva hemsidan men så tänkte jag köra kopiering och gjorde den sista snabbt. Skall göra så i fortsättningen att bara limma in listorna så går det fort. Så efter detta så drog jag igång med middagen med en gång. Hade idag köttbullar med pommes och ketchup det var väldigt gott idag. Kollade lite på teven med men inte speciellt att se idag jo lite family guy så jag innan jag gick över till boxen. Jo jag såg att det ligger lite snett på Firefox idag på hemsidan när man ser på spotify sidorna, men det är inget jag kan gör åt detta om ni undrar. Det är texten som blir fel för de använder annan font där så texten blir längre. Så la jag in limmad text till RixFms sida idag så den ser inte ut som den brukar, alltså låtlistan för V 22 2011. Så sedan hittade jag en grej till spotify idag som gjorde att jag la upp alla listorna på twitter och facebook, har inte sett detta innan. (Börjar nog bli gammal) Så mer? Jo de ringde inte igår från svenska spel så jag vann inte storkovan men kanske lite skall återkomma med det till twitter om det blir nått annars får ni veta imonn när jag lägger upp bloggen.  

TRÄNING: Jaha imonn så kör vi igen då ja, jag har packat och är redo för träning imonn. Och imonn har de öppet till åtta så jag kan gå som vanligt imonn.

ROMAN: Ja till tisdag skall jag gå lös igen då hoppas på bra sömn fram till den dagen bara.

MUSIK: Ja har kommit på lite musik som jag skall test tills imonn, så skall det kunna bli en låt till hoppas jag. Och förhoppningsvis bättre än den jag gjorde innan.

Lotto så tummarna tack för lite stålar idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: